Przepraszam za infantylne pytanie. Pamiętam, że było już takie na forum, była również udzielona odpowiedź, ale w żaden sposób nie mogę znależć tego wpisu. Cubase przestaje działać, gdy okno jest nieaktywne. W których ustawieniach to zmienić? Grzebałem, ale nie wygrzebałem :(
Cubase - nieaktywne okno
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
Re: Cubase - nieaktywne okno
...
Przepraszam za infantylne pytanie. Pamiętam, że było już takie na forum, była również udzielona odpowiedź, ale w żaden sposób nie mogę znależć tego wpisu. Cubase przestaje działać, gdy okno jest nieaktywne. W których ustawieniach to zmienić? Grzebałem, ale nie wygrzebałem :(...
Ale okno jakie? Bo ich tam jest dużo. Chodzi o aktywacje projektu (pomarańczowy przycisk u góry po lewej)?
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Prawdopodobnie chodzi o:
Devices / Device Setup / VST Audio System -> "odptaszyć" Release Driver when Application is in Background
...
Prawdopodobnie chodzi o:
Devices / Device Setup / VST Audio System -> "odptaszyć" Release Driver when Application is in Background
Dokładnie. Bardzo Ci dziękuję :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO