Jaki syntezator - virtual analog czy analog?
Chwilowo odpuszczam sobie SIDa , ale jesli bym kupował to raczej fabryczną wersje. HARDSID np. Olać domorosłych majsterkowiczów , jakoś tak ostatnio sie zraziłem. Chyba , ze naprawde trafiłbym na kogoś kto wykonał już conajmniej kilka sztuk . Sporo brzmień , które generuje SID jestem w stanie uzyskać na innych instrumentach.Oczywiście to nie to samo , ale co zrobić . Chwilowo nic innego mi nie pozostaje.
[addsig]
Re: Jaki syntezator - virtual analog czy analog?
Hej hej forumowicze, odgrzebuję temat bo widzę, że zajawka budowniczym midiboxów umilkła.
MBSid nie może być robiony dla zarobku, i nie można go ot tak sobie sprzedawać. Aby to zrobić należy uzyskać zgodę autora osobno dla każdego przypadku, cena musi być niewygórowana, ot zwrot za części i obudowę, robocizny nie liczymy.
Uprzejmie informuję, że mam sporo uruchomionych modułów, a nawet wersję z obudową i wyświetlaczem vfd. Nie używam dlatego jeśli kogoś by to zainteresowało to mogę zapytać o zgodę autora projektu .... mam też różne inne "zestawy" do skompletowania sterowników MIDI... Jeśli ktoś chce sobie coś przytulić to zapraszam do rozmowy prywatnej. Najlepiej Warszawa by nie trzeba było wysyłać.
A widzieli nowy VA M-Audio Venom?
osoba , która wysłała mi wiadomość na priv w sprawie naprawy SID proszona o podanie swojego nicka lub choćby telefonu (Warszawa), bo nie da się odpisać
...
osoba , która wysłała mi wiadomość na priv w sprawie naprawy SID proszona o podanie swojego nicka lub choćby telefonu (Warszawa), bo nie da się odpisać
...
To nie ja , ale ja też czekam na odpowiedź
...
...
...
To nie ja , ale ja też czekam na odpowiedź
...
opisałem, poszło na maila
[addsig]