W zestawie NI Komplete 7 jest m.in. i taki plug-in. Z informacji, które udało mi się znależć, wynika, że są to jedynie różnorodne efekty gitarowe. Czy oprócz tego są tam jakieś presety, jak chociażby w MOR?
NI Guitar Rig - tylko dla gitary?
Re: NI Guitar Rig - tylko dla gitary?
MOR to instrument, a Guitar Rig to przeciez efekt. Sciagnij sobie GR Free i obczaj co i jak i dla kogo ;).
- Piotr
- Soundscape
- Kontakt:
...
W zestawie NI Komplete 7 jest m.in. i taki plug-in. Z informacji, które udało mi się znależć, wynika, że są to jedynie różnorodne efekty gitarowe. Czy oprócz tego są tam jakieś presety, jak chociażby w MOR?...
Presetów masz mnóstwo. Podzielone są na style. Są też presety FX. Dla mnie Guitar Rig stanowi jeden z najbardziej rozbudowanych multiefektów do bębnów, synthów i podobnych. Nie jest to typowo soft dla gitarzystów.
- Słavomirus
...
...
W zestawie NI Komplete 7 jest m.in. i taki plug-in. Z informacji, które udało mi się znależć, wynika, że są to jedynie różnorodne efekty gitarowe. Czy oprócz tego są tam jakieś presety, jak chociażby w MOR?...
Presetów masz mnóstwo. Podzielone są na style. Są też presety FX. Dla mnie Guitar Rig stanowi jeden z najbardziej rozbudowanych multiefektów do bębnów, synthów i podobnych. Nie jest to typowo soft dla gitarzystów.
...
Tak, zdecydowanie ten plugin nie jest wyłącznie przeznaczony dla gitary, te efekty nadają się do kreatywnego wykorzystania i dla innych instrumentów.
co ciekawe, dwa potezne narzedzia, NI Traktor's 12 (efekty DJskie, jesli mialbym jakos je zaszufladkowac dwoma wyrazami) i NI Reflektor (reverb) sa oparte o silnik Guitar Rig.