Case-y i skrzynie - obecne zapotrzebowanie

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
preceli
Re: Case-y i skrzynie - obecne zapotrzebowanie

Post autor: preceli » środa 02 lut 2011, 18:30

...Pamiętam jak założyłem pierwszy temat sprzedam coś tam od razu dostałem upomnienie i fakt należało się, nie zapoznałem się do końca z regulaminem...

Daj spokój, toż facet jeszcze nic nie sprzedaje, na razie ma raptem chęci szczere
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » środa 02 lut 2011, 18:40

Oni zabiją technologią a ja zabiję cenami i tą samą solidnością wykonania :) Poza tym przeszukując google nie znalazłem producentów którzy by robili z czegoś innego niz sklejki jeśli chodzi o PL. 

Mam już ponad 20 zamówień od znajomych więc to całkiem dobra motywacja i dobry start.

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 02 lut 2011, 18:55

...Oni zabiją technologią a ja zabiję cenami i tą samą solidnością wykonania :) Poza tym przeszukując google nie znalazłem producentów którzy by robili z czegoś innego niz sklejki jeśli chodzi o PL. Mam już ponad 20 zamówień od znajomych więc to całkiem dobra motywacja i dobry start...

Cóż, skoro tak, to wszystkiego najlepszego!
Pamiętaj tylko, że zabić cenami można raptem tylko tych, co się dadzą nimi zabić. Jeśli jednak któryś z nich przeżyje, to dalej czeka Cię już tylko i wyłącznie udręka I nie są to żadne znów wielkie arkana branżowe.

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » środa 02 lut 2011, 19:08

Zobaczymy Preceli... Jeszcze się kiedyź ździwisz jak ode mnie skrzynie kupisz.

Zapomniałem napisać że jeśli interes pójdzie to mam zamiar otworzyć punkt w Szwecji jako że to mój drugi dom :)

Tak więc wszystkim tym co z góry mnie skreślają i generalnie chcą odbrać nadzieje itd. serdecznie mówie dziękuje ja i tak zrobie swoje:)

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 02 lut 2011, 19:11

...Tak więc wszystkim tym co z góry mnie skreślają i generalnie chcą odbrać nadzieje itd. serdecznie mówie dziękuje ja i tak zrobie swoje:-)...

Toż właśnie rób swoje!
[addsig]

ODPOWIEDZ