Cubase 4 LE
Z góry dzięki
Re: Cubase 4 LE
...Witam, mam pytanie odnośnie Cubase w wersji LE. Wiem, że jest ona trochę okrojona, słyszałem że można użyć w tej wersji tylko 4 wtyczek. Czy to prawda?
Z góry dzięki...
W Cubase LE4 na jednej ścieżce możesz użyć do 8 pluginów
W Cubase LE4 na jednej ścieżce możesz użyć do 8 pluginów...
Na jakiej ścieżce???
...
W Cubase LE4 na jednej ścieżce możesz użyć do 8 pluginów...
Na jakiej ścieżce???
...
Precież nie na takiej lotniczej krórą każdy kojarzy ze znanymi wydarzeniami ostatnich czasów.
W LE4 można użyć na jednym śladzie, tracku, ŚCIEŻCE, kanale i etc. 8 wtyczek bo posiada 8 insertów (również na grupie) i 8 slotów send.
Pozdro.
Koledze zapewne chodziło o VST instrument slots. No niestety. Gdy na tym jeszcze jakieś półtora roku temu pracowałem to tak było.
-
Do domowego nagrywania w zupełności wystarcza. Nie przesadzajcie, jak znam życie to i tak 50% pełnej wersji Cubase połowa użytkowników nie wykorzysta.
Pracuje obecnie na Cubase aI5 i do nawet poważnych projektów wystarcza w zupełności.
Do domowego nagrywania w zupełności wystarcza. Nie przesadzajcie, jak znam życie to i tak 50% pełnej wersji Cubase połowa użytkowników nie wykorzysta.
Pracuje obecnie na Cubase aI5 i do nawet poważnych projektów wystarcza w zupełności....A
Akurat nie liczba VST instruments slots była na LE moim problemem. Można to było obejść. Tylko brak Freeze. Jako główny instrument miałem wtedy Proteusa. Gdy się go odpaliło na kilku ścieżkach i dodało efekty, a potem zapieło jako VST Pod Farma dla gitary to następowała tragedia. Myśle że właśnie brak freeze najbardziej ogranicza LE, a nie liczba mozliwych do zapięcia VST czy wtyczek na poszczególnych ściezkach. Ale dało się na tym pracować pod warunkiem pod pewnymi warunkami. Zresztą rozisywano się o tym wielokrotnie. W jakims starym temacie jest nawet tablica porównawcza wszystkich wersji. Wystarczy pogrzebać. Pozdrawiam
...JAk ominąć ograniczenie ilości wtyczek VST w Cubase LE4??...
Kupić pełną wersję :), albo FL, albo Reapera.