E-MU 1616 i Windows 7
Re: E-MU 1616 i Windows 7
Przecież na stronie E-MU są sterowniki, instrukcje itd. więc w czym jest problem ?
wiem, ale ciezko mi to ogarnać ponieważ pierwszy raz mam z tym styczność.. nie chce siedzieć dniami nad tym i szukać i rozpracowywać bo niestety nie mam na to czasu.. więc jeśli ktoś będzie na tyle miły i wyjaśni jak człowiekowi jak to połączyć zeby nagrywało, będę wdzięczny.. mam nadzieje, że jeszcze są tacy ludzie, którzy chcą pomóc.
Właśnie do tego służą instrukcje instalacyjne i obsługi wszystkich urządzeń technicznych. Już dawno byś je w tym czasie przeczytał i zrobił co trzeba zamiast tu biadolić o braku czasu. Jak jesteś leniwy i nie chcesz się uczyć to daj sobie spokój z zabawą w nagrywanie.
... i nie licz na miłe teksty bo nikt nie będzie Ci czytał i cytował na forum instrukcji obsługi a do tego sprowadza się ewentualna odpowiedź na Twoje pytanie
Proszę jedynie o pomoc myślę, że forum min. chyba jest właśnie po to prawda?:) mam nadzieje, że kiedyś bedziesz miał pytanie w dziedzine w której jesteś cienki bolek i drugi taki zabufaniec poda Ci link www.google.pl i powie wystarczy poszukać;) w takim przypadku żadne forum nikomu nie będzie potrzebne.. w końcu czego nie ma w google tego nie ma woogle;)
Jesteś ostatnią osobą od której bym chciał dowiedzieć sie jak to zrobić, ponieważ napewno sam nie wiesz hehe. twoje wypowiedzi nic tu nie wnoszą i nie pomagasz mi więc idź lepić bałwana na inny temat.
...nie chce siedzieć dniami nad tym i szukać i rozpracowywać....
Nieźle, większość nie chce się przyznać...
...dobrze przepraszam już rzucam nagrywanie bo nie wiem jak ustawić program...
Całkiem rozsądnie:)
Młody jesteś Fabiano i nieogarnięty. Zarejestrowałeś się dzisiaj na forum EiS, podpiąłeś do posta innego kolegi i napisałeś, że nie masz instrukcji, sterowników, wiedzy, umiejętności itd., no to Ci wysłałem BEZPOŚREDNI link, ale pewnie nie chciało Ci się kliknąć bo uznałeś że to na pewno odnośnik do Google. Nieogarnięty, niewdzięczny i LENIWY jesteś Fabiano. Ale za to język masz niewyparzony, no i bawisz mnie szczerze .
Proszę o pomoc, a nie o robienie jakiegoś lenia, czytałem instrukcje i nie doszedłem do tego niestety. Więc? jeśli ktoś wie ...
czytałem instrukcje no i przepraszam, ale nie każdy ma do wszystkiego zdolnośći, tak, że coś innego lepiej mi wychodzi.. np. nagrywanie ! ale nie mogę nic nagrać ponieważ nie wiem jak to ustawić.. !! zamiast pomóc zawsze tak siedzicie i robicie idiotów z ludzi, którzy z czymś nie dają sobie rady?
nie jestem jakimś molem komputerowym i mam swoją pracę, jak by znalazła sie choć jedna konkretna osoba, która by opisała krótko o co chodzi było by już po temacie, napewno jak już to ustawie będzie banalnie proste i będe śmiał się z wami;)