E-MU 1616 i Windows 7

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Fabiano
Re: E-MU 1616 i Windows 7

Post autor: Fabiano » wtorek 11 sty 2011, 00:31

JA mam to samo Pytanie i od razu podkreślam z góry , że to jest pytanie! a nie okazja do próby dowartościowania przez kogoś swojego ego, ponieważ wie coś więcej. Myślę, że właśnie min. ludzie tacy jak ja piszą, aby sie dowiedzieć czegoś, a nie zostać zjechanym za to, że nie przeczytał instrukcji aa powinien bo ma "taki" sprzęt. ja nie mam instrukcji posiadam karte 1616m i jeśli ktoś był by na tyle uprzejmy i wyjaśnił mi po kolei co mam zrobić, aby program cubase le4 lub adobe audiotion zaczął rejestrować moje klepanie do mikrofonu.

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » wtorek 11 sty 2011, 11:11

Przecież na stronie E-MU są sterowniki, instrukcje itd. więc w czym jest problem ?

Fabiano

Post autor: Fabiano » wtorek 11 sty 2011, 11:47

...Przecież na stronie E-MU są sterowniki, instrukcje itd. więc w czym jest problem ?...

wiem, ale ciezko mi to ogarnać ponieważ pierwszy raz mam z tym styczność.. nie chce siedzieć dniami nad tym i szukać i rozpracowywać bo niestety nie mam na to czasu.. więc jeśli ktoś będzie na tyle miły i wyjaśni jak człowiekowi jak to połączyć zeby nagrywało, będę wdzięczny.. mam nadzieje, że jeszcze są tacy ludzie, którzy chcą pomóc.

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » wtorek 11 sty 2011, 12:10

Właśnie do tego służą instrukcje instalacyjne i obsługi wszystkich urządzeń technicznych. Już dawno byś je w tym czasie przeczytał i zrobił co trzeba zamiast tu biadolić o braku czasu. Jak jesteś leniwy i nie chcesz się uczyć to daj sobie spokój z zabawą w nagrywanie.

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » wtorek 11 sty 2011, 12:15

... i nie licz na miłe teksty bo nikt nie będzie Ci czytał i cytował na forum instrukcji obsługi a do tego sprowadza się ewentualna odpowiedź na Twoje pytanie

Fabiano

Post autor: Fabiano » wtorek 11 sty 2011, 12:40

Ty koleszko jesteś tu po to żeby umoralniać? nie oceniam Cię nie mówię kim jesteś, ewentualnie przyznam, że wyglądasz mi na mola komputerowego, który z nudów robi z siebie znawce i wypowiada się tam gdzie nie powinien;) prosiłem o pomoc i ten kto POTRAFI powinien sie wypowiedzieć, a nie pisac jakieś bzdety '' jestes leniwy'' hehe albo ''nie powinieneś nagrywac'' bo nie znam się na programie ? dobrze przepraszam:( już rzucam nagrywanie bo nie wiem jak ustawić program:( ;P
Proszę jedynie o pomoc myślę, że forum min. chyba jest właśnie po to prawda?:) mam nadzieje, że kiedyś bedziesz miał pytanie w dziedzine w której jesteś cienki bolek i drugi taki zabufaniec poda Ci link www.google.pl i powie wystarczy poszukać;) w takim przypadku żadne forum nikomu nie będzie potrzebne.. w końcu czego nie ma w google tego nie ma woogle;)

Jesteś ostatnią osobą od której bym chciał dowiedzieć sie jak to zrobić, ponieważ napewno sam nie wiesz hehe. twoje wypowiedzi nic tu nie wnoszą i nie pomagasz mi więc idź lepić bałwana na inny temat.

Radomir

Post autor: Radomir » wtorek 11 sty 2011, 15:39

...nie chce siedzieć dniami nad tym i szukać i rozpracowywać....

Nieźle, większość nie chce się przyznać...

...dobrze przepraszam już rzucam nagrywanie bo nie wiem jak ustawić program...

Całkiem rozsądnie:) 

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » wtorek 11 sty 2011, 15:43

Młody jesteś Fabiano i nieogarnięty. Zarejestrowałeś się dzisiaj na forum EiS, podpiąłeś do posta innego kolegi i napisałeś, że nie masz instrukcji, sterowników, wiedzy, umiejętności itd., no to Ci wysłałem BEZPOŚREDNI link, ale pewnie nie chciało Ci się kliknąć bo uznałeś że to na pewno odnośnik do Google. Nieogarnięty, niewdzięczny i LENIWY jesteś Fabiano. Ale za to język masz niewyparzony, no i bawisz mnie szczerze Laughing.

Fabiano

Post autor: Fabiano » wtorek 11 sty 2011, 15:44

Ludzie ! ja tylko zapytałem czy ktoś moze mi to jakoś wyjasnić ! to jest forum dla niedowartościowanych czy jak?

Proszę o pomoc, a nie o robienie jakiegoś lenia, czytałem instrukcje i nie doszedłem do tego niestety. Więc? jeśli ktoś wie ...

Fabiano

Post autor: Fabiano » wtorek 11 sty 2011, 15:54

hehe..a powiedz jaki Ty jesteś? nie wiesz czy jestem "młody" nie znasz mnie "nierozgarnięty" ? ehh ciesze się, że jesteś tak długo już tu zalogowany, naprawde pogratulować ! pewnie jesteś z siebie dumny..szacun

czytałem instrukcje no i przepraszam, ale nie każdy ma do wszystkiego zdolnośći, tak, że coś innego lepiej mi wychodzi.. np. nagrywanie ! ale nie mogę nic nagrać ponieważ nie wiem jak to ustawić.. !! zamiast pomóc zawsze tak siedzicie i robicie idiotów z ludzi, którzy z czymś nie dają sobie rady?

nie jestem jakimś molem komputerowym i mam swoją pracę, jak by znalazła sie choć jedna konkretna osoba, która by opisała krótko o co chodzi było by już po temacie, napewno jak już to ustawie będzie banalnie proste i będe śmiał się z wami;)

ODPOWIEDZ