Witam. Od pewnego czasu myślę nad owtorzeniem działalnośći związanej z produkcją case'ów na wszelkiego rodzaju sprzęt muzyczny. Mam dostęp do taniej hurtowni więc napewno da się na tym zarobić produkując naprawdę tanie case'y. Zastanawiam się jednak nad popytem na tego rodzaju produkty na naszym pseudo rynku muzycznym. Proszę o wszelakie opinie. Pozdrawiam :)
Pomysł na biznes - produkcja futerałów
- GUJAWA_PRODUCTION
Re: Pomysł na biznes - produkcja futerałów
Jeżeli robiłbyś rzeczywiście tanie i przede wszystkim solidne rzeczy, to myślę że nie będziesz mógł się opędzić od klientów :)
Tylko nie wiem czy to realne, nawet case'y małych firm (być może również jednoosobowych) osiągają ceny dość podobne jak firm uznanych. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie jak swego czasu szukałem troszkę na ten temat w internecie
Tylko nie wiem czy to realne, nawet case'y małych firm (być może również jednoosobowych) osiągają ceny dość podobne jak firm uznanych. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie jak swego czasu szukałem troszkę na ten temat w internecie
www.myspace.com/pchelki
- GUJAWA_PRODUCTION
Dzięki za odpowiedź. Co do cen to myślę, że byłyby bardzo konkurencyjne. Dlatego właśnie dzięki dostępowi do tanicz części nasunęła mi się owa myśl :)
To w takim razie masz we mnie przyszłego klienta ;)
www.myspace.com/pchelki
...
Witam. Od pewnego czasu myślę nad owtorzeniem działalnośći związanej z produkcją case'ów na wszelkiego rodzaju sprzęt muzyczny.
Może zainteresuje Cię to:
http://www.finansuj.pl/oferta/sprzedam-niszowe---prosperujace-przedsiebiorstwo-spoco-cases-lodz-lodzkie-produkcja-profesjonalnych-skrzyn-transportowych/971
- GUJAWA_PRODUCTION
irok84: Dzięki wielkie za linka - napewno się przyda :) Pozdrawiam!