Witam Państwa.
Z powodu że zajmuję się elektroniką poproszono mnie o nagłośnienie małego przedstawienia.
Występuja tylko dzieci. Wszystko sobie już skonstruowałem i uruchomiłem. Niestety w naj mniej odopwiednich momentach pojawia się pisk na sali. żeby dzieci było dobrze słychać muszę mieć czułe mikrofony, indywidualnie nie jestem wstanie zaoparzyć każdego dziecka w mikrofon. Jest ich 30. Jak śpiewają churalnie to żaden problem ale jak chur milknie i spiewaja dwoje albo troje to musze pogłośnić bo ich głosiki nikną na scenie. I wtedy PIIII..!!
Od trzech dni szukam aplikacji na kompa która pomogła by mi zwalczyć ten pisk.
Znalazłem w sieci mase różnych wtyczek i programów. Ale wtyczki są do programów MIDI które żeby działały trzeba kupić full wersję, a programy ograniczają się do kilku z góry ustalonych transformacji głosu. A nie będą przecież dzieci brzmiały jak women1 czy inne cudo.
Czy ktoś zna prosty darmowy program który zainstaluję, uruchomię, dzieci odśpiewają przedstawienie i wszystko będzie super?
Nie będę przecież inwestował kilku setek na jednorazowe przedstawienie. Do przedstawienia zostały nie całe trzy tygodnie a ja już ledwo widze na oczy od poszukiwań w sieci.
Pomóżcie kto może.