autor: Master » czwartek 20 lis 2003, 00:58
Bardzo fajny pomysł, bardzo sie podoba napewno wszystkim forumowiczom i pewnie by sie bardziej podobał gdyby na tej stronie ( EiS ) powstał LINK jak jest np. " Sprawdz swoj Biorytm" po wejsciu w ktory mozna by obejrzeć Fotki i opisy redagowane przez Admina , Natomiast gdy czytam ze musze wysłac zdjecia w rozdzielczosci takiej to a takiej i jeszcze cos tam , to 90 % ludzi rezygnuje z roznych przyczyn nie ktorym poprostu nie chce sie tego robic, lub myslą , ""Choroba moze moje studio nie jest warte publikacji w EiS , " Mi osobiscie jakos nie podnieca mysl o publikacji w Eis , To nie sa zawody tylko demostracja swojego sprzatu i mozliwosci , nasze studia nie potrzebuja reklamy gdyz nie sa komercyjnymi i mi osobiscie wisi czy to wydrukują czy nie , wiem co mam i interesuje mnie na czym inny pracuja ... Sroka napisał " Ja mysle że tak naprawde to nie wielu jest takich czym miało by się zbytnio pochwalić. " " Panie Sroku ja mysle ze wielu by Cie zaskoczyło a przy wielu wypadł bys baaaardzo blado , wiec radze nie wystawiac oceny , a poza tym, czy to jest wstyd ze ktos ma mniej , nie kazdy jest dobrze sytuowany , a muzyka to bardzo drogie hobby . Zastanowcie sie nad tym...... Moze ktos moze udostepnic swoja strone do tych celow, jesli Admin sie nie zgodzi , potrzebne sa tylko checi a Fotki sie posypia ,