NI Massive - jak się sprawuje?
- chantizstudio
No niestety strona jest przeciążona od wczoraj ciągle nie działa, miałem niezłe szczęście że udało mi się wczoraj kupić, bo jak na razie widzę ciężko się tam ''wbić'' na zakupy
W tej chwili sytuacja jest chyba podobna jak na tym filmiku hehehe
http://www.smog.pl/wideo/35839/szturm_na_sklep_hardkor/
- lunarbeats
Re: NI Massive - jak się sprawuje?
...można już kupować :) stronka hula...
Z tym hulaniem to przesada, mnie tam nic nie hula. Cały czas mam problem żeby wejść do sklepu. Mam tylko nadzieję, że wydłużą czas trwania promocji.
Stronka nie zachwyca dzialaniem, ale wczoraj w nocy udalo mi sie cos tam kupic. Ceny na stronie podane sa z niemieckim VATem 19%, jesli masz euronip, to ceny zmieniaja sie w netto - z drobnym bugiem podczas przeliczania, wiec warto sprawdzac, co za ile sie kupuje (u mnie na 4 pozycje jedna byla zle obliczona, musialem wyrzucic z koszyka i wrzucic z powrotem).
-
Było raz oficjalne stanowisko NI u nich na forum: Massive ma wbudowany timebomb i pirackie wersje beda sie wieszac i uniemozliwiac otworzenie calego projektu w DAWie. Dopiero po zainstalowaniu i rejestracji przez Service Center Massive dociąga sobie część kodu która umozliwia poprawne działanie programu. Ja kupiłem dwa lata temu w zestawie z Komplete 5 i nigdy mi się nie powiesił.
- chantizstudio
No to genialnie ;) Kolejny dzień testowania Massiva i muszę przyznać ze instrument jest genialny, patche org są średnie ale , ale to co idzie z niego samemu wydusić jest po prostu ahh, nie żałuje ani grosza wydanego na tą wtykę/. Na tym idzie nawet zrobić przekonujące brzmienie aborygeńskiego didgeridoo heh

- lunarbeats

Podeślesz preseta? :)
- chantizstudio

Podeślesz preseta? :)... spox, nie ma problemu, nie ejst to moze idealne ale morzę się komuś przyda
http://www.speedyshare.com/files/25434053/digi.rar
- lunarbeats
- chantizstudio
spox, daj znać czy się podoba ;)