Jaki interfejs audio odciąży CPU?
Re: Jaki interfejs audio odciąży CPU?
..
przesiadka na MACA jest 100% bez gadki - ten hakish mi to udowodnił.
....
Nie łudź sie ze to zasługa MacOS. W niczym nie jest wydajniejszy. Masz coś nakopane w Windowsie skoro nie ciągnie ci tych sesji. To mogą byc steroniki.
- to jest wlaśnie problem windy, Ileż można razy robić system , ręce opadają. Np. mam drivery do chipsetów i nazwa procka taka sama jak drivera , ale producent pisze , ze jest to opcjonalny ster lepiej załadować ten - 'i tu jakas nazwa z kosmosu , w ogóle w życiu bym nie przypuścił, ze to do tego' i tak jest ze wszystkim.
Wiem, że da sie to wysiedzieć , ale to jest metoda prób i błędów i krew zalewa.
A i tak zawsze wyskoczy 'fatalny error' jak w komodore.
no musze to wysiedzieć i zrobić bakapa working werszion
- lunarbeats
Po prostu działa :)
Na macu również są te same problemy. Mac to mac komp jak każdy inny.
Studiuje reżyserie dzwięku oraz kurs realizacji dzwięku i każdy profesor czy młody czy stary twierdzi że generalnie nie ma czegoś takiego jak wyższość "maka" nad piecem.
[addsig]
...wiem , ze sterowniki
- to jest wlaśnie problem windy, Ileż można razy robić system , ręce opadają.
no musze to wysiedzieć i zrobić bakapa working werszion...
Raz, a dobrze. Uwierz, nie mialem nigdy takich problemów zeby nie wiedziec ktore steroniki do czego.
Kup sobie profesjonalny laptop. Twoje problemy wynikają z badziwnego wsparcia firmy. Ja osobiscie nie mam żadniutkich problemów.
Windows nie jest absolutnie niczemu winny, a firma ktora wypuscila bubla w postaci twoje laptopa.
Bez obrazy oczywiscie
Kup sobie profesjonalny laptop. Twoje problemy wynikają z badziwnego wsparcia firmy. Ja osobiscie nie mam żadniutkich problemów.
Powiem Ci szczerze że to nie zawsze wystarczy. Przykładowo ja, prawie zawsze daje na sumie Izotope Ozone i on robi tak dużą latencję że nie da się normalnie grać na żywo. Mam cpu 4x4ghz 4gb ramu 1600mhz i szybką płytę główną a mimo to jedna dobra wtyczka i kaplica. Dlatego uważam że jak live to po prostu musi być hardware a nie soft.
[addsig]
HARD vs SOFT
FATALITY :]
WIADOMIX , jakbym miał półkotapczan to bym go sprzedał i kupił hardwara jakiego.
to sie nigdy nie zmieni ...