Programowy arpeggiator MIDI

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Wronek
Programowy arpeggiator MIDI

Post autor: Wronek » czwartek 26 sie 2010, 09:48

Poszukuję dobrego arpeggiatora, najlepiej free. Ten, który mam w Reaperze nie spełnia moich oczekiwań. Dobrze byłoby gdyby dało się uzyskiwać jakiś fajny feeling. W necie troche tego jest, ale prosiłbym o podpowiedź szczególnie tych, którzy mają doświadczenie z takim arpeggiatorem. Dziękuję.

Redakcja

Re: Programowy arpeggiator MIDI

Post autor: Redakcja » czwartek 26 sie 2010, 10:06

...Poszukuję dobrego arpeggiatora, najlepiej free. Ten, który mam w Reaperze nie spełnia moich oczekiwań. Dobrze byłoby gdyby dało się uzyskiwać jakiś fajny feeling. W necie troche tego jest, ale prosiłbym o podpowiedź szczególnie tych, którzy mają doświadczenie z takim arpeggiatorem. Dziękuję....

O arpeggiatorach MIDI (bo midi to można mieć np. majtki ) dyskutowaliśmy tu już niejednokrotnie. Osobiście proponuję na dobry początek MIDISeq! 2.0 Free. Świetny programik, służy mi też do sterowania światłami. Z feelingiem w arpeggiatorach należy mocno uważać, potrafi narobić niezłej sieczki w aranżu.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
zk12

Post autor: zk12 » czwartek 26 sie 2010, 21:02

Parę lat temu używałem programów z serii MIDI TOYS. Był tam sekwencer krokowy i arp.
Mam 35 lat, średnie wykształcenie. Pracuję w elektrowni wodnej.

Awatar użytkownika
csdis

Post autor: csdis » sobota 28 sie 2010, 12:14

...Parę lat temu używałem programów z serii MIDI TOYS. Był tam sekwencer krokowy i arp....
************************************************************************************
Poszukaj darmowego hypercyclic:)

ODPOWIEDZ