Tiges
po pierwsze: tak da się wiem ale co z tego?wiem dokładnie jaki ma wpływ mała ilośc pamięci karty graficznej na choćby odświeżanie zawartości ekranu...a jak ktos tworzy muzyke pod video?zwróciłes uwage na wspomaganie odtwarzania video przez kartę graficzną?
Mozna wyłączać wodotryski jak ktos chce tylko po co?Niewiele zyskasz i tak...karta na PCI?prosze cię nie cofaj się do historii tym bardziej że one nie posiadaja ani dvi ani hdmi....
po drugie:czemu xp tego nie obsługuje?a czemu xp ma ponad 10 lat?czy 5 lat temu miałes komputery z 4 giga ramu?
obsługuje w wersji 64 bitowej i wystarczy - 32 bity ma swoje ograniczenia i PAE niewiele tu pomoże skoro soft nie potrafi adresowac aż tyle - zobacz że aplikacje w 32 bitach wykorzystuja tylko 2 giga ramu bez PAE
i nie mieszajmy w to serwerów bo to nie ta działka
po trzecie:to fajnie ciesz się ale czy na serwerze tworzysz muzykę?uzywasz do tego win server datacenter? no to zastanów się jakie bzdury wypisujesz - i ani słowem nie oceniłem bo nie mam takich zajawek - spójrz na forum spójrz na temat i zapomnij o rozwiązaniach korporacyjnych bo to nie ten swiat
po czwarte - zintegrowana ma sens jeśli wystarcza i akurat skorzysta z pamięci która lezy odłogiem