Czy ktos z kolegów nie dysponuje przypadkiem czymś takim? Szukałem, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste Może ktoś wie, gdzie można coś takiego znaleźć?
Nagrania bijącego serca
Re: Nagrania bijącego serca
...
Czy ktos z kolegów nie dysponuje przypadkiem czymś takim? Szukałem, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste Może ktoś wie, gdzie można coś takiego znaleźć?...
Próbek serca nie mam, ale kiedyś zrobiłem efekt umierającego człowieka (zanikające bicie serca) wykorzystując próbki centralki z perkusji.
[addsig]
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Polecam stronke http://www.freesound.org/ z ktorej sam czesto korzystam w poszukiwaniu trudnycj sampli. Numer z centralką i filtrem też może sie sprawdzić.
...
Czy ktos z kolegów nie dysponuje przypadkiem czymś takim? Szukałem, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste Może ktoś wie, gdzie można coś takiego znaleźć?...
Ale chodzi o takie bijące serce jak z badania KTG czy raczej efektowne nisko brzmiące "bum bum"? :)
Jesli bum bum, to tak jak wyżej dobra próbka stopy z pełnym dołem + np antress exciter albo jakiś innym maxx bas i masz serducho jak dzwon :)
Bardzo Wam dziękuję. Dokładnie o to właśnie mi chodziło :)