Te plastikowe regulatory na "śrubokrent" to jest dziadostwo (nawet u Was widać że już wyjechane, u mnie pokręciłem trochę plastikową kartą kredytową i widzę uszczerbek ... co za syf - sugeruję firmie ADAM by coś z tym zrobić: albo normalne pokrętła, albo przynajmniej metalowe elementy).
Dynamika w A7X jest zadziwiająca (++), zero jakichś objawów kompresji. Można też słuchać bardzo cicho, i jest stosunkowo czytelnie. Wydaje mi się że monitory mają sporą rezerwę mocy.
Albo mi się wydaje albo średnica jest lekko wycofana (co mi się nie podoba) ... poniekąd widać to na wykresie z EiS więc chyba mi się jednak nie wydaje ;)
Da się usłyszeć wzrost szumów własnych po przekręceniu głośności ponad godz. ~10 na regulatorach z przodu ... oczywiście po przejściu przez "zero" (godz. 12) jest jeszcze gorzej.
Membrana albo mi się wydaje albo w A3X jest inna niż np. w A7X - nie widzę na zdjęciach ultra cienkiej folii ... w A7X jest ta plecionka czymś pokryta, a w A3X wygląda goło i wesoło.
Co do złącz ... pomijając RCA (mam je gdzieś) są jedynie XLR ... może wreszcie to ustandaryzują, bo przy mieszaniu TRS/XLR traci się tylko pieniądze. niech wszyscy producenci wybiorą np. XLR a nie robią sobie jaja.