Witam mam frustrujący problem - od paru dni nie wyświetla się aplikacja control panel, przez co nie mogę zmieniać próbkowania. Aplikacja działa, jest ikona na pasku, klikam, aplikacja jednak nie pokazuje się na ekranie. Mam zainstalowany windows 7 enterprise. Podobny problem miałem na viscie, pomogło przeinstalowanie sterownika jednak nie były dostępne opcje w aplikacji, czego chciałbym teraz uniknąć. Jeśli ktoś się z taką magią zetknął proszę o pomoc.
pozdrawiam
E-mu Tracker Pre - nie widać Control Panel
na luzaku ! jak zawsze
Re: E-mu Tracker Pre - nie widać Control Panel
...Witam mam frustrujący problem - od paru dni nie wyświetla się aplikacja control panel, przez co nie mogę zmieniać próbkowania. Aplikacja działa, jest ikona na pasku, klikam, aplikacja jednak nie pokazuje się na ekranie. Mam zainstalowany windows 7 enterprise. Podobny problem miałem na viscie, pomogło przeinstalowanie sterownika jednak nie były dostępne opcje w aplikacji, czego chciałbym teraz uniknąć. Jeśli ktoś się z taką magią zetknął proszę o pomoc.
pozdrawiam...
Podbijam temat, przeinstalowałem stery (instalują się bez żadnych problemów), i nadal to samo, nie wyświetla mi się control panel. Wydaje mi się, że chyba coś w rejestrze się pochrzaniło, niestety nie mam o takich sprawach pojęcia. Pomóżcie !
pozdrawiam...
Podbijam temat, przeinstalowałem stery (instalują się bez żadnych problemów), i nadal to samo, nie wyświetla mi się control panel. Wydaje mi się, że chyba coś w rejestrze się pochrzaniło, niestety nie mam o takich sprawach pojęcia. Pomóżcie !
na luzaku ! jak zawsze