Witam serdecznie
Poszukuję zestawu powermikser + kolumny do 1,5 tys złotych.
Czy moglibyście coś polecić? I na co zwracać uwagę przy doborze takich rzeczy?
Witam serdecznie
Poszukuję zestawu powermikser + kolumny do 1,5 tys złotych.
Czy moglibyście coś polecić? I na co zwracać uwagę przy doborze takich rzeczy?
Korzystając z okazji że Admin jest na urlopie zapytam tak
gdzie i co chcesz nagłasniać?
...
... hej
mam podobny problem, potrzebuje nagłośnic salke prób około 25 - 30 metrow kwadratowych, pzrez powersmikser ma isc wokal i klawisze, co najlepiej kupic do 1500 zł ?
...
...
to moze ja sie podlacze pod kolege:
w takim samym przedziale cenowym chciałbym mieć zestawik
chce nagłasniac kapele w sali prób (wokal, klawisze), ale niewykluczone ze czasem trzeba bedzie wyjsc na jakas wieksza sale (100-200m2) albo plenerek. myslalem o dwóch obecnych na allegro kolumnach hollywood albo omnitronic 800-1000W za ok 300zł sztuka plus powermixer LDM ok 900zł. co o tym sadzicie? czy ten sprzet sie nie wywali po 3 miesiacach?
pozdrawiam!
...Już lepiej kupić dwie aktywne paczki np. Proel flash 12A i mały mixerek np. ALTO AMX. Własnie tak zrobiłem, kiedy potrzebowałem drugiego, mniejszego zestawu np. na slę biesiadną, do odsłuchów, albo na próby.
Powermixery odnotowały znaczący spadek sprzedaży, na rzecz mobilnych kolumn aktywnych.
Co do samych powermixerów, to jeszcze PHONIC wypada nieźle, pośród budżetowych...
A jakie inne opcje sprzętowe wchodzą w grę?.
Niejednokrotnie korzystam z Yamahy EMX 5014c. Niezły powermixer z wbudowanym reverbem, dwie duże kolumny, prosta w obsłudze i swoją moc również posiada :) Jest to na pewno jakiś temat, tym bardziej, że nie kosztowała jakis kosmicznych pieniędzy.