Serwis Akai - W-wa, ul. Dolna
Czy ktoś korzystał z usług tego serwisu? Jak się ma jakość usług w relacji do cen? No i w końcu jak oceniacie fachowość, podejście pracownika. Jak wiadomo trudno znaleźć nawet w tak dużym mieście jak Warszawa, fachowca który rzetelnie się zajmie sprzętem pro-audio, a bywa i tak że urządzenie wraca w gorszym stanie niż było przed "naprawą". Liczę na opnie z waszej strony. Swoją drogą warto byłoby stworzyć bazę punktów serwisowych wraz z opisem specjalizacji i opiniami klientów.
Re: Serwis Akai - W-wa, ul. Dolna
- MUSICTOOLZ
Re: Serwis Akai - W-wa, ul. Dolna
...ponawiam pytanie.....
Cześć,
kilka lat temu interesowałem się tematem, i byłem w tym serwisie. Okazało się, że człowiek, który tam pracuje, kompletnie nie zajmuje się działką pro audio, dj czy jakąkolwiek inną, powiązaną z linią produktów AKAI służących do produkcji muzyki. Serwis ten raczej dotyczy magnetofonów i tym podobnych sprzętów - tak wywnioskowałem z rozmowy. Nie wiem też, czy jest on w jakiś sposób supportowany przez producenta.
Najlepszym rozwiązaniem w zakresie naprawy sprzętu AKAI jest zgłoszenie się do dystrybutora, czyli Audiostacji, albo do sklepu, w którym kupiłeś sprzęt - a wtedy sklep skontaktuje się z dystrybutorem. Audiostacja ma dostęp do oryginalnych części, materiałów, schematów - czyli dysponuje tym wszystkim, czym autoryzowany dystrybutor dysponować powinien.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Dziękuję i pozdrawiam,
Konrad
[addsig]
www.musictoolz.pl