A więc podziel się z innymi - co było przyczyną twoich problemów. Może komuś w przyszłości przyda się twoja wiedza.
Korg M3 expanded problem
Re: Korg M3 expanded problem
...
A więc podziel się z innymi - co było przyczyną twoich problemów. Może komuś w przyszłości przyda się twoja wiedza.
...
Jestem za !
...
...
...
Jestem za !
...
Witam, jasne,na poczatku zainstalowalem sterowniki z plyty dostarczonej wraz z Korgiem,wgralem sterowniki oraz M3 Editor,po czym podlaczylem instrument kabelkiem Usb pojawil sie problem ktory wczesniej opisalem,wystarczylo zrobic jedna rzecz,wejsc- start- programy -Korg- Install Korg Usb Midi Device, wszystko powrocilo do normy )
Mówiłem że coś z sterownikami midi, pobranie nowych i instalacja również naprawiłaby problem ^^
Faktycznie, zamiast pisać o Cubase 4 i graniu klawiaturą i padami wystarczyło, aby r-studio napisał, że od początku miał problemy z komunikacją edytora z modułem. Było pytanie o ikonkę połączenia, eh. A tu taka burza mózgów była .