Korg M3 expanded problem

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Karsen
Re: Korg M3 expanded problem

Post autor: Karsen » czwartek 29 kwie 2010, 16:36

A więc podziel się z innymi - co było przyczyną twoich problemów. Może komuś w przyszłości przyda się twoja wiedza.

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » czwartek 29 kwie 2010, 17:04

...
A więc podziel się z innymi - co było przyczyną twoich problemów. Może komuś w przyszłości przyda się twoja wiedza.
...

Jestem za !

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

r-studio

Post autor: r-studio » piątek 30 kwie 2010, 11:00

...
...
...

Jestem za !
...

Witam, jasne,na poczatku zainstalowalem sterowniki z plyty dostarczonej wraz z Korgiem,wgralem sterowniki oraz M3 Editor,po czym podlaczylem instrument kabelkiem Usb pojawil sie problem ktory wczesniej opisalem,wystarczylo zrobic jedna rzecz,wejsc- start- programy -Korg- Install Korg Usb Midi Device, wszystko powrocilo do normy )

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » piątek 30 kwie 2010, 11:46

Mówiłem że coś z sterownikami midi, pobranie nowych i instalacja również naprawiłaby problem ^^

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
Karsen

Post autor: Karsen » piątek 30 kwie 2010, 11:55

Faktycznie, zamiast pisać o Cubase 4 i graniu klawiaturą i padami wystarczyło, aby r-studio napisał, że od początku miał problemy z komunikacją edytora z modułem. Było pytanie o ikonkę połączenia, eh. A tu taka burza mózgów była Laughing.

ODPOWIEDZ