hej,
wystawiłem teścik rozszerzenia Piano Kit z technologią SuperNATURAL Piano do RD700GX. Zainteresowanych zapraszam
Pozdro
Groover
hej,
wystawiłem teścik rozszerzenia Piano Kit z technologią SuperNATURAL Piano do RD700GX. Zainteresowanych zapraszam
Pozdro
Groover
...
hej,
Pozdro
Groover...
Nooo... bo juz myślałem, że o mnie zapomniałeś... ;)
Teraz nie mam czasu, ale późnym wieczorem nastawiam się na wielkie słuchanie.. :)
Materiał w każdym razie wygląda na solidną robotę-już sam wstęp brzmi intrygująco...
No, ale już Ci więcej nie "słodzę"... :))
Żadnych opinii..? Czyżby nikt nie poszukiwał dobrego stage piana..?
......Żadnych opinii..? Czyżby nikt nie poszukiwał dobrego stage piana..?...
Dobrych pian na rynku jest już w cholerę, brakuje tylko dobrych pianistów ...
Coś w tym jest...
Co poleciłbyś kiepskiemu pianiście(oczywiście oprócz dokształtu z fortepianu :)), który chciałby "posmęcić" solo balladki jazzowe..? :)
****************************** W tych relacjach-cena-brzmienie-masz rację... Sam kiedys byłem zaskoczony jak na jakims konkursie pianista grał w sekcji na Privii i naprawde żarło :)... Ja kiedyś testowałem któryś z modeli Privii obok yamahy P-155...i do grania solo (co w moim przypadku ważne) jednak zdecydowanie yamaha... Mój wybór kręci sie w tej chwili wokół trzech parapetów: CP-5, RD700GX+karta SN Piano Kit i Nord Piano...zadnego z nich nie ogrywałem, więc będe musiał poczekać...:) Pozdrawiam!
Szczerze?
Otóż rozejrzyj się może za którymś z modeli Casio Privia. Osobiście nie znam lepszej relacji miedzy jakością klawiatury (hammer action!) i brzmienia do ceny. ...