Emu 0404 i Windows 7 x64
jeszcze nie mam win7 ,ale wydaje mi się że we właściwościach pliku wystarczy dać zgodny z "xp/vista" (spróbuj )
koledze na win7 chodzi cep to emu też powinna chodzić
Re: Emu 0404 i Windows 7 x64
3. system 64 bitowy tak ma, sprawdza zgodność podpisu cyfrowego, da się to wyłączyć podczas uruchamiania komputera F8 (tak jak wejście do trybu awaryjnego) i tam jest opcja wyboru by nie sprawdzał podpisu cyfrowego.
Jak do tej pory jestem zadowolony ze swojej e-mu 0404. Po prawidłowej konfiguracji i po nauczeniu się pracy ze sterownikami nie mam zbyt wielu problemów ze stabilnością i tym podobnymi. Na dzień dzisiajszy mogę powiedzieć że produkty emu są może nie błyskotliwe ale solidne. Dlatego dziwi mię że od startu win 7 na stronie e-mu ciągle tkwi ten sam opis:
"We currently do not have specific Windows 7 support or a Windows 7 driver release for E-MU products at this time. Our preliminary testing shows that our Vista drivers when used with Windows 7 perform as well as they do under Windows Vista for most users. You can download and install our Windows Vista drivers from our website. We are keeping a log of known issues specific to Windows 7. We do not have an official release date, but are tracking the issues closely and will notify our users via our newsletter and website as soon as we commit to a new release."
Wypięcie na temat ze strony emu??
O E-MU w Win7 x64 było już na forum kilka razy.
Ja używałem Tracker Pre - to są te same drivery. Zainstalowały się bez żadnego problemu, nic szczególnego nie robiłem w tym kierunku. Karta działała OK, zdarzały się drobne niestabilności, ale niezbyt często.
...
O E-MU w Win7 x64 było już na forum kilka razy.
Ja używałem Tracker Pre - to są te same drivery. Zainstalowały się bez żadnego problemu, nic szczególnego nie robiłem w tym kierunku. Karta działała OK, zdarzały się drobne niestabilności, ale niezbyt często....
Hej, ja używam WIN 7 x64 razem z 0404, zainstalowalem sterowniki ze strony i wszystko dziala idealnie, pisałem do supportu EMU i okazalo sie ze narazie nie bedą pisać sterowników oficjalnych pod win 7 bo stwierdzili, ze te które są na www też będą z WIN7działać. Jak by cos to chetnie odpowiem. Pozdr.
ze narazie nie bedą pisać sterowników oficjalnych pod win 7 bo stwierdzili, ze te które są na www też będą z WIN7działać.
Przy czym w praktyce działają tak sobie...