PSP oldTimer - nowy kompresor
Re: PSP oldTimer - nowy kompresor
...
Bywa gorzej - wezmy np. takiego UAD F670

w PSP sQuad i PSP oldTimer wartosci skokowe i opis na GUI mają na celu zastąpić cyferki. GUI dokładnie odzwierciedla rzeczywiste parametry.
Oldtimer fajnie brzmi na wokalu ale nie widzę jakiejś drastycznej różnicy w rezultatach jakie przynosi np. zastosowanie na tym samym śladzie mixpressora (nadal korzystam z jedynki mixpacka), choc faktycznie obsługuje się go o wiele łatwiej.
W oldtimerze wszystko działa skokowo i brak wyświetlania wartosci przy kręceniu gałami nie jest tak dokuczliwy jak w squadzie, ktory o ile pamietam oprocz skokowych wartości niektórych parametrów ma również płynne (consoleQ).
Joachimie, jestem pewien że wartosci skokowe i opis na GUI mają na celu zastąpić wartosci cyfrowe ale jak widać po opiniach nie zastępują.Jeżeli użytkownikom brakuje cyferek to oznacza że brakuje im cyferek.
btw. czy mixpack 2 ma wyświetlane wartości i czy demo nadinstalowywuje się na mixpack1?
Oldtimer fajnie brzmi na wokalu ale nie widzę jakiejś drastycznej różnicy w rezultatach jakie przynosi np. zastosowanie na tym samym śladzie mixpressora (nadal korzystam z jedynki mixpacka), choc faktycznie obsługuje się go o wiele łatwiej.
To jednak dwa rozne narzedzia
W oldtimerze wszystko działa skokowo i brak wyświetlania wartosci przy kręceniu gałami nie jest tak dokuczliwy jak w squadzie, ktory o ile pamietam oprocz skokowych wartości niektórych parametrów ma również płynne (consoleQ).
ConsoleQ nie dziala plynnie
btw. czy mixpack 2 ma wyświetlane wartości i czy demo nadinstalowywuje się na mixpack1?
Ma wyswietlane wartosci, nie nadinstalowuje sie na mixpack1, to inny pakiet i pliki dll o innych nazwach
Jest kolejny update oldTimer'a - 1.1.6
- morpheus70
...
...
"Skończyła" mi się dziś wersja demo i ślady...poprostu "padły" :))) Teraz mi go brak i będę chyba nawet za nim tęsknił, bo to naprawdę fajny kompresorek jest! :)
...
...
Ciekawe jak go jeszcze udoskonalą i co dodadzą w nowych wersjach...?
...
Ciekawe jak go jeszcze udoskonalą i co dodadzą w nowych wersjach...?
...
Pożyjemy, zobaczymy
Uaktualnienie do v1.2
- wsparcie dla OSX x64
- nowy system autoryzacji
- usunięcie drobnych błędów
...
Uaktualnienie do v1.2
- wsparcie dla OSX x64
- nowy system autoryzacji
- usunięcie drobnych błędów...
Ja uważam, że to że nie ma wartości w ustawieniach tylko kroki, to akurat zaleta takich urządzeń oldschoolowych...
Lepiej jest słuchać niż patrzeć, a kroki pozawalą na zapisanie presetów tak czy siak.
Jeśli śmiało napiszesz: "nie ma i niebędzie" - więcej pytać nie będę.