Witam
mam problem z instalacja WAVES SSL 4000, po instalacji Cubase mi ich nie wykrywa, również inne programy ich nie widza....propozycje co z tym zrobić?
Witam
mam problem z instalacja WAVES SSL 4000, po instalacji Cubase mi ich nie wykrywa, również inne programy ich nie widza....propozycje co z tym zrobić?
...
Witam
mam problem z instalacja WAVES SSL 4000, po instalacji Cubase mi ich nie wykrywa, również inne programy ich nie widza....propozycje co z tym zrobić?...
A kolega napewno zainstalował wersje VST ? /sprawdź może przez przypadek zainstalowałeś tylko TDM, RTAS ewentualnie zainstalowałeś to w jakimś niestandardowym folderze gdzie kubuś nie szuka wtyczek
Pozdrawiam
Marcin "Hwoarang"
No włąśnie też tak myślałęm ale wszystko jest na miejscu. Instalowałęm je w C:\\Program Files\\Vstplugins jak i w C:\\Program Files\\Steinberg\\Cubase 5\\VSTPlugins
Odświeżałem również liste Vst w Kiełbasie jednak....nie widzi ich.
Dla CUBASE 5, domyślnym folderem dla wtyczek VST 2 jest
C:\\Program Files\\Common Files\\Steinberg\\VST2
Wiem wiem...i tak tez mam to zainstalowane...ogolnie dziwna sprawa bo czesc Mercury Waves mi czyta ale nie wszystkie instrumenty. Myśle że jest to powiązane..ale przyczyna jak dla mnie to niewiadoma
...
Wiem wiem...i tak tez mam to zainstalowane...ogolnie dziwna sprawa bo czesc Mercury Waves mi czyta ale nie wszystkie instrumenty. Myśle że jest to powiązane..ale przyczyna jak dla mnie to niewiadoma...
Odnosząc się do powyżej podanego linku dostępu:
C:\\\\Program Files\\\\Common Files\\\\Steinberg\\\\VST2
U mnie (Cubase Studio 4) jest trochę inaczej. Instalując do powyżej podanego path`a część wtyczek jest niewidocznych. Jak przenoszę pliki dll. do -
C:\\\\program Files\\\\Steinberg\\\\Cubase Studio 4\\\\VST plugins , to wszystko działa normalnie. Masz u siebie taki folder w folderze Cubase x.x?
...........
C:\\\\program Files\\\\Steinberg\\\\Cubase Studio 4\\\\VST plugins , to wszystko działa normalnie. Masz u siebie taki folder w folderze Cubase x.x?
...
Przydałaby się edycja postów...Za dużo znaków "\\"
Przydałaby się edycja postów...Za dużo znaków "\\"
...
Cholera, powinno być "/". Przepraszam że naśmieciłem...
dziwna sprawa bo czesc Mercury Waves mi czyta ale nie wszystkie
Prawdopodobnie "nie czyta" wtyczek TDM... Coz, klient bogatszy...