na stronie producenta jak na razie cisza, ciekaw jestem czy ten przetwornik robią sami czy wsadzają coś "zagranicznego"
[addsig]
na stronie producenta jak na razie cisza, ciekaw jestem czy ten przetwornik robią sami czy wsadzają coś "zagranicznego"
...
...
wsadzają SEAS'a, bo cóżby innego.
wsadzają SEAS'a, bo cóżby innego....
Po researchu najbardziej pasuje ten seas
ale raczej niepodobny do tego ze zdjęcia
Dziwne że zdecydowano się na "leżącą pozycję" tych monitorów - może to trochę utrudnić rozstawienie ... jeśli mogłyby pracować na stojąco i leżąco to byłoby najlepiej.
Kolejna sprawa to otwory bassreflexu - czy lewa i prawa kolumna jest identyczna czy może jedna jest odbiciem lustrzanym drugiej? (przy pozycji stojącej nie ma to znaczenia ale przy leżącej już tak).
Czy te monitory się w końcu pokażą ?
również czekam z niecierpliwością, bo potrzebuję właśnie takie monitorki, jak nie wyjdą w styczniu to zdecyduję się chyba na adamy a7:)
...
również czekam z niecierpliwością, bo potrzebuję właśnie takie monitorki, jak nie wyjdą w styczniu to zdecyduję się chyba na adamy a7:)...
A ja może Yamaha MSP5 Studio ;) ... a co do adamów ... jest promocja obecnie za 3200 PLN dzisiaj widziałem.
...
...
również czekam z niecierpliwością, bo potrzebuję właśnie takie monitorki, jak nie wyjdą w styczniu to zdecyduję się chyba na adamy a7:)...
A ja może Yamaha MSP5 Studio ;) ... a co do adamów ... jest promocja obecnie za 3200 PLN dzisiaj widziałem.
...
poniżej adamów czy tych koxów nie chce schodzić:) poza tym te adamy można już zakupić niedaleko mojej miejscowości ponizej 3k i paru znajomych już na nich śmiga. Ja czekam na te koxy jednak np musictoolz milczy w tej sprawie nawet nie odpisują na zapytania moje, a pytam grzecznie:)