Zoom H2 jako interfejs i trzaski w Lexicon Alpha

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
WBH-2006
Zoom H2 jako interfejs i trzaski w Lexicon Alpha

Post autor: WBH-2006 » poniedziałek 14 gru 2009, 22:15

Zastanawialem sie czy jak bym zainstalowal "ASIO for ALL", to Cubase hulalby mi przyzwoicie z tym ZOOM'em...? Bo w Lexiconie nie wiedziec czemu po paru godzinach pracy robi sie ciagle niespodziwanie nagly gigantyczny szum masakrujac uszy i glosniki... nie wiem - czemu? Musze za kazdym razem blyskawicznie odpinac USB i resetowac ASIO w Kuble, zeby dalej normalnie pracowac... jakbym zamienil i opylil jedno, to bylbym in plus, jest sens? 8)

Awatar użytkownika
doministry1

Re: Zoom H2 jako interfejs i trzaski w Lexicon Alpha

Post autor: doministry1 » wtorek 15 gru 2009, 11:09

Zastanawialem sie czy jak bym zainstalowal "ASIO for ALL", to Cubase hulalby mi przyzwoicie z tym ZOOM'em...? Bo w Lexiconie nie wiedziec czemu po paru godzinach pracy robi sie ciagle niespodziwanie nagly gigantyczny szum masakrujac uszy i glosniki... nie wiem - czemu? Musze za kazdym razem blyskawicznie odpinac USB i resetowac ASIO w Kuble, zeby dalej normalnie pracowac... jakbym zamienil i opylil jedno, to bylbym in plus, jest sens? 8)

Lol, mam Alphe i dziala jak marzenie!
Kwestia moze byc w konkretnych ustawieniach ASIO.

H2 jest bardzo slabym interfejsem, tzn. sprawdza sie jako interfejs,
ale nie pociagnie sesji.

Alpha to profesjonalna karta wiec raczej pokombinuj zeby ci dzialalo.
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator

ODPOWIEDZ