...
...Spiker, jak będziesz miał już kod aktywacyjny, to napisz coś więcej na temat tego piana. Bardzo mnie to interesuje.
A w ogóle, to Sonar górą. Wszystkie Cubase i inne Logic wysiadają.
Pzdr...
Bez przesady z tym wysiadaniem Pozostali też swoje potrafią, a aktualne praktyki stosowane przez Cakewalk, na pewno nie są godne naśladowania. W kwestii Guitar Rig 4 postąpili uczciwie, bo od razu stoi napisane, że GR4 jeszcze nie jest sprzedawany, a jak już będzie to wszystko doślą. W przypadku True Piano powiedziano tylko, że kod zostanie nadesłany mailem. Pytanie tylko KIEDY?. Przyjrzałem się aktualnościom na www.truepiano.com i wywnioskowałem, że opóźnienie wiąże się z wydaniem na świat nowej wersji owego Truepiano. Coś to niby tłumaczy ale niewiele. Jak na razie to jest to Trup-iano
pozdrawiam
a tak na bajdełeju....właśnie kurier doniósł mi BOX z płytami (trwało to dokładnie 5 dni....no i tym razem doliczają sobie koszty wysyłki....ech ten dobry kryzys...wszystko można na niego zwalić). Oczywiście w puzderku TRUPiana, poza Amberem nie ma....
Racja. Nie ma co się tak unosić z tym wysiadaniem. Niby Cakewalk pnie do przodu i dobrze, ale jeszcze deczko brakuje Sonarowi by go tak oceniać. Nie ukrywam że człowiek się cieszy czytając niektóre posty na forum Cakewalk'a, bo można wnioskować, iż Sonar już jest Logicowi równy, lecz według mnie, programiści z Cakewalk mają jeszcze sporo do zrobienia by Sonar był liderem DAW. Na dzień dzisiejszy, widać że wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej.