Gdzie mogę kupić EiS?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
AkselPL
Gdzie mogę kupić EiS?

Post autor: AkselPL » piątek 30 paź 2009, 16:13

Witam

Pewnie to pytanie u jednych wywoła ździwienie a u innych uśmiech.

W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania. Tym bardziej że chciałbym kupić numer związany z house'em

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
AkselPL

Re: Gdzie mogę kupić EiS?

Post autor: AkselPL » piątek 30 paź 2009, 16:43

Poważnie, nigdzie nie mogę tego znaleźć a szukałem już nie raz. Pewnie w Empiku by mieli ale tam mam za daleko i specialnie po EIS nie chce mi się jechać:)

W ógle jaka cena tego nowego numeru?

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » piątek 30 paź 2009, 16:48

...
Poważnie, nigdzie nie mogę tego znaleźć a szukałem już nie raz. Pewnie w Empiku by mieli ale tam mam za daleko i specialnie po EIS nie chce mi się jechać:)

W ógle jaka cena tego nowego numeru?...

Hehe podłączę się, bo u mnie w Łomży w ostatnim z trzech sklepów muzycznych również zaprzestali zamawiania Eiski, Empik - nie ściąga, Kolporter - nie ściąga. W całym mieście nie ma EIS! :(

Chyba czas na prenumeratkę. Ja poprostu muszę mieć coś do łóżka zanim zasnę ;)

pozdr

Lucas May On Tour
5-21.V.2009

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » piątek 30 paź 2009, 16:53

Ten nowy numer już jest czy od 1 listopada ?

Awatar użytkownika
Andres

Post autor: Andres » piątek 30 paź 2009, 18:12

...
...

W ógle jaka cena tego nowego numeru?...

Hehe podłączę się, bo u mnie w Łomży w ostatnim z trzech sklepów muzycznych również zaprzestali zamawiania Eiski, Empik - nie ściąga, Kolporter - nie ściąga. W całym mieście nie ma EIS! :(

Chyba czas na prenumeratkę. Ja poprostu muszę mieć coś do łóżka zanim zasnę ;)

pozdr
...............................................................................................................

A sprawdzałeś w drugiej części stokrotki?Tam w punkcie przy rossmanie kiedyś była EiS...

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » piątek 30 paź 2009, 18:52

...
Witam

Pewnie to pytanie u jednych wywoła ździwienie a u innych uśmiech.

W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania. Tym bardziej że chciałbym kupić numer związany z house'em...

W Plazie w EMPiK-u zazwyczaj bywała :)

NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
morpheus70

Post autor: morpheus70 » piątek 30 paź 2009, 20:01

No nie... Kupujecie sprzęt za grube tysiące, a nie macie 235zł. za dwa lata prenumeraty EiS w tym 8 numerów gratis!? Ale jaja...:) Jak to jest, że tzw. branżowcy, siedzą na forum pisma, które kupują tylko wtedy, gdy na okładce pojawi się jakiś tytuł artykułu, który wydaje się być może ciekawy?:) Najpierw obczaja się okładkę na forum, i co? I jest o Hause! Więc pędem do biedronki, bo Empik jest za daleko!:))) Dajcie spokój, ale mnie rozbawiliście:)))

Ps. Każdy numer EiS kosztuje tyle samo tj. 14,70zł.

Miłego wieczoru :))))

Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|

Redakcja

Post autor: Redakcja » piątek 30 paź 2009, 20:15

Ten nowy numer już jest czy od 1 listopada ?

Już jest.

Nasz magazyn jest pismem mocno branżowym. Proszę się zatem nie dziwić, iż w dobie "rynkowej" wypada stosunkowo blado w konkurencji z np. takimi i wszechobecnymi ...ex stosunkami na DVD.

Czyli:

- aby otrzymywać naszą EiS w swym najbliższym kiosku trzeba się o to postarać (np. namówić swego kioskarza na choć jeden numer miesięcznie );

- zdecydowanie łatwiej nabyć ją w dużym MPiK-u;

- najbardziej kalkuluje się zamówić dowolną prenumeratę.

Ot i cała bajka, a którą to prędko nikt nie napisze na nowo .
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » sobota 31 paź 2009, 11:17

W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania.

W EMPIK pewno zawsze było, w M1 też, w Starym Browarze, punktach prasowych na dworcu PKP też. A jeśli nie będzie najnowszego numeru, to znaczy, że będzie za kilka dni.

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Rabbeat83

Post autor: Rabbeat83 » sobota 31 paź 2009, 11:32

Ja od siebie dodam, że może warto by było pomyśleć o wydaniu elektronicznym do kupienia przez Internet. Przecież wiele pism tak zrobiło zwłaszcza niszowych. Sam kupiłem sporo artykułów archiwalnych smsem i chętnie bym w ten sam sposób nabył całe pismo. Swoją drogą to mylałem, że tylko u mnie w mieścinie nie ma, a w takim Poznaniu to na każdym kroku, ale widzę, że się myliłem

ODPOWIEDZ