Chodzi mi głównie o brzmienie i klawiaturę bo ciężko go pomacać w sklepie w Łodzi. A wiadomo, że na demo trzeba patrzeć trochę z przymróżeniem oka. Mam zamiar go używać zarówno do studia jak i na scenie.
Pozdrawiam
Chodzi mi głównie o brzmienie i klawiaturę bo ciężko go pomacać w sklepie w Łodzi. A wiadomo, że na demo trzeba patrzeć trochę z przymróżeniem oka. Mam zamiar go używać zarówno do studia jak i na scenie.
Pozdrawiam
...
Pozdrawiam...
Poczytaj i posłuchaj - test Kurzweil PC3X
Pozdro
Groover
Poczytaj i posłuchaj - test Kurzweil PC3X
Pozdro
Groover
...
Koledze chodziło o SP3X...
http://www.kurzweilmusicsystems.com/Product.php?id=194
Mam Sp2x i powiem tak... W zależności do jakiej muzyki będziesz go potrzebować... jak jazz to brzmi ok... Jeśli jesteś pianistą grającym na fortepianie od X lat będziesz psioczył na klawiaturę - mówie jak jest w SP2x. Jeżeli jest ta sama (jak dobrze mówie to chyba fatorowska jest, ale nogi nie dam) :) to troszkę lepiej sie gra na elektycznym pianie i jakieś hammondy niż taka typowo fortepianowa... ale to moje zdanie - organisty ;)
Pozdrawiam!
sorka - mój błąd. Dla śmieszności - mam w tej chwili w testach SP3x
Jutro zgram jakieś dodatkowe soundchecki. Takie "na szybko" z targów w 2008 są tutaj:
Kurzweil SP3X na MusicMedia 2008
Pozdor
Groover
...
sorka - mój błąd. Dla śmieszności - mam w tej chwili w testach SP3x
Jutro zgram jakieś dodatkowe soundchecki. Takie "na szybko" z targów w 2008 są tutaj:
Kurzweil SP3X na MusicMedia 2008
Dzięki. Choć już wcześniej byłem na tej stronce. Trochę mało o tym klapoku jest, a wydać kaskę łatwo... Z tego co słyszę Fortepian naprawdę jest spoko a jak inne instrumenty? Głównie chodzi mi o dęciaki, bas, pady i bębny. Jestem już posiadaczem stage piana i chcę go wymienić na coś bardziej uniwersalnego z większą ilością brzmień. Poza tym chętnie bym skorzystał z niego w studio.
Pozdro