Nagroda w konkursie na remix utworu Traffic Life

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Kudłaty123
Nagroda w konkursie na remix utworu Traffic Life

Post autor: Kudłaty123 » środa 14 paź 2009, 18:15

Witam to mój pierwszy temat na forum i niestety okoliczności jego powstania nie są dla mnie miłe. Jakiś czas temu wygrałm w konkursie na remix utworu Trafic life i do tej pory nie otrzymałem żadnej informacji odnośnie dostarczenia/ lub odboru nagrody. Nikt nie odpowiedział na moje maile, co dodatkowo budzi u mnie mieszane uczucia na temat tego jak magazyn traktuje czytelników. Mam nadzieję, że ktoś  w końcu wyjaśni sytuację. Pozdrawiam, Kudłaty 

[addsig]

Awatar użytkownika
rednacz

Re: Nagroda w konkursie na remix utworu Traffic Life

Post autor: rednacz » środa 14 paź 2009, 19:11

Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że nagroda dotrze jeszcze w tym tygodniu, razem z małym upominkiem od redakcji.

pozdrawiam

Tomasz Wróblewski

Kudłaty123

Post autor: Kudłaty123 » czwartek 15 paź 2009, 08:48

...
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że nagroda dotrze jeszcze w tym tygodniu, razem z małym upominkiem od redakcji.

pozdrawiam

Tomasz Wróblewski...

Sprawa została błyskawicznie wyjaśniona, co nie ukrywam bardzo mnie cieszy. Pozdrawiam całą redakcję, Kudłaty

[addsig]

Awatar użytkownika
Kubańczyk

Post autor: Kubańczyk » czwartek 15 paź 2009, 09:26

Kudłaty skoro jest z Tobą kontakt to dawaj pyska! Gratuluję fajnych bębnów, ale przede wszystkim gitar na Twoim remiksie. Czuć energię w aranżacji. itd. OK koniec słodzenia.

Lubię: klawisze, samplery, realizację, programowanie, DIY. Muzyka dub i okolice.

_yard

Post autor: _yard » czwartek 15 paź 2009, 18:40

Czy to oznacza, że osoby wyróżnione w tym konkursie również otrzymają wymienione w werdykcie nagrody?
Jestem osobą wyróżnioną i podobnie jak Kudłaty, nie otrzymałem do tej pory obiecanych fantów.

Pozdrawiam,
yard

Awatar użytkownika
morpheus70

Post autor: morpheus70 » czwartek 15 paź 2009, 20:21

...Czy to oznacza, że osoby wyróżnione w tym konkursie również otrzymają wymienione w werdykcie nagrody?
Jestem osobą wyróżnioną i podobnie jak Kudłaty, nie otrzymałem do tej pory obiecanych fantów.

Pozdrawiam,
yard...

uuuuuuuuuuuuu wstydź się Redakcjo! :)

Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|

Redakcja

Post autor: Redakcja » piątek 16 paź 2009, 09:35

Pozostałym wyróżnionym nagrody wysłaliśmy pocztą. Strasznie nam wstyd za całe zamieszanie.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ODPOWIEDZ