Line6 POD Farm free

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:
Line6 POD Farm free

Post autor: Groover » poniedziałek 28 wrz 2009, 09:03

hej,

przypominam, że jeszcze TYLKO 3 dni można sobie darmowo sprawić wtyczkę POD Farm od line 6. Więcej info na mojej stronce.

Pozdro

Groover

nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

AgaM

Re: Line6 POD Farm free

Post autor: AgaM » poniedziałek 28 wrz 2009, 13:27

...
hej,

przypominam, że jeszcze TYLKO 3 dni można sobie darmowo sprawić wtyczkę POD Farm od line 6. Więcej info na mojej stronce.

Pozdro

Groover...

Witaj.

Juz nie wiem co robie nie tak a chodzi o to ze nijak nie moge sciagnac tego opraogramowania. Tzn licencje do Free Pod Farm mam juz przetransferowana na swoim iLoku ale nie moge sciagnac softu. Mozesz mi podpowiedziec co mam sciagnac zeby mozna bylo zainstalowac to w kompie.

Pozdrawiam.

PS Ewentualnie moze jakas instaleke gdzies umiescic a ja sobie to juz zainstaluje u siebie

AgaM

Post autor: AgaM » poniedziałek 28 wrz 2009, 18:03

PS Ewentualnie moze jakas instaleke gdzies umiescic a ja sobie to juz zainstaluje u siebie...

Mam zassane ze stronki Line6 http://75.126.106.250/software/2589/PODFarmv1.11.0Installer.exe. Czy to jest ta wersja ktora mam zainstalowac?? Jak juz pisalam licencje do wersji free mam juz na swoim iLoku. Pytam bo nigdzie nie jest napisane ze to wesja FREE a przy linku do sciagania jest napisane ze to 15-dniowa wersja trial dla iLoka. Nie rozumien z tego nic a nic.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » wtorek 29 wrz 2009, 00:45

...

PS Ewentualnie moze jakas instaleke gdzies umiescic a ja sobie to juz zainstaluje u siebie...

Mam zassane ze stronki Line6 http://75.126.106.250/software/2589/PODFarmv1.11.0Installer.exe. Czy to jest ta wersja ktora mam zainstalowac?? Jak juz pisalam licencje do wersji free mam juz na swoim iLoku. Pytam bo nigdzie nie jest napisane ze to wesja FREE a przy linku do sciagania jest napisane ze to 15-dniowa wersja trial dla iLoka. Nie rozumien z tego nic a nic.

Pozdrawiam....

Zainstaluj. Będzie działać

Pozdro

Groover

nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » wtorek 29 wrz 2009, 09:03

czy steinbergowski klucz mozna traktować jako ilock ?
Bo ja już sie pogubiłem, demo walrodfa mogłem zainstalować na kluczu , a na stronie rejestrujacej ilock nie wykrywa klucza.
Prosiłbym o nakierowanie w tej kwestii.

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 29 wrz 2009, 23:50

Dzieki za cynk Kolego! Juz sciagniete i zakupione.

uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
OlimpRecordsStudio

Post autor: OlimpRecordsStudio » czwartek 01 paź 2009, 10:40

Chłopie, niech Ci to Bozia dzieciakami wynagrodzi!!! Serdeczne dzięki za takie informacje!!!

Pozdrawiam

Muzyk i realizator dźwięku.
www.unistersound.pl i www.bezimienni.com

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » czwartek 01 paź 2009, 14:34

Chłopie, niech Ci to Bozia dzieciakami wynagrodzi!!! Serdeczne dzięki za takie informacje!!! 

Przeciez bylo o tym na forum miesiac temu - w chwili pojawienia sie POD Farm'a Free 

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » czwartek 01 paź 2009, 14:42

...

Przeciez bylo o tym na forum miesiac temu - w chwili pojawienia sie POD Farm'a Free 

...

Czesc.. A mnie miesiac temu tu nie bylo na przyklad . Zalapalem sie w ostatniej chwili niemalze - dobrze ze Groover przypomnial temat bo inaczej mnie np. by to umknelo!

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

ODPOWIEDZ