Pożyjemy, zobaczymy.
Jak znam realia to najszybciej zobaczysz to, o co posadzasz EiS w "przewielebnym" dla niektórych tu obecnych SOSie ...
Test interfejsu Focusrite Saffire Pro 24 DSP znajdziecie w październikowym numerze EiS.
Pożyjemy, zobaczymy.
Jak znam realia to najszybciej zobaczysz to, o co posadzasz EiS w "przewielebnym" dla niektórych tu obecnych SOSie ...
Test interfejsu Focusrite Saffire Pro 24 DSP znajdziecie w październikowym numerze EiS.
...
...
Pożyjemy, zobaczymy.
Test interfejsu Focusrite Saffire Pro 24 DSP znajdziecie w październikowym numerze EiS....
Aby móc cos powiedziec o VRM nalezałoby cos na tym zmiksowac
Test interfejsu Focusrite Saffire Pro 24 DSP znajdziecie w październikowym numerze EiS....
Super ! Czekamy
A TUTAJ znajdziecie kilka komentarzy osób które nabyły już Focusrite Safire Pro 24 DSP i używają VRM od jakiegoś czasu.
...tylko Optical IN <hahaha> ... ja podziękuje
A może PLUGIN zamiast hardware ? Jest demo więc można potestować.
nie wiem jak m-audio ale kolego o emu to nie masz bladego pojecia...przeciez ta firma nie robila jeszcze takich wynalazkow nigdy.....
nie wiem jak m-audio ale kolego o emu to nie masz bladego pojecia...przeciez ta firma nie robila jeszcze takich wynalazkow nigdy........
Wtrącę się w Waszą polemikę. Rozumiem że bronisz swojej ukochanej marki (ja sam mam Emu 1616m na laptopie i 1212m w stacjonarnym) ale Creative (bez dodatku "Professional") będący od lat właścicielem marki E-mu ma różne wynalazki w swojej stajni np. takie czyniące w locie z mp3 "lepszy materiał niż oryginał CD" . Focusrite natomiast to taka sama firma jak wszystkie inne profesjonalne firmy które szukają pomysłów na zarobienie kasy. Bo firma po to jest by zarabiać i taka jest jej główna misja, wizja i strategia.