...
ok ma otwarte okno generic , ale dalej jestem ciemny co mam robic??????jestem dopiero poczatkujacym cubesowcem, wiec prosze o bardziej dokladne wskazowki. z gory dziekuje...
...
Generic remote: w zakładce setup zaznacz kontroler w tej kolumnie u dołu (najlepiej opisz go sobie) potem wciśnik Learn i porusz nim na klawiaturze, następnie wybierz z listy Device (np transport lub vst mixer) w channel wybierz opcję device lub ten track którym chcesz sterować, a w value to co chcesz zmieniac tym kontrolerem. Ot i cała filozofia. Tylko w projekcie musisz mieć utworzone te traki którymi chcesz sterować (np zapisać sobie sesję jako Template), wtedy będą do wyboru w opcjach mixera vst w zakładkach device i value. ...
SERDECZNE DZIEKI MX, NARAZIE SCIAGLEM JAKIS PRESET I DZIALAJA WSZYSTKIE KLAWISZE TRANSPORTU.JAK BEDE MIAL JAKIES KLOPOTY ZNOWU ZDAM SIE NA TWOJE DOSWIADCZENIE. POZDROWIENIA DLA CIEBIE MISTRZU. JAK CHCESZ TO MOZEMY PRZEJSC NA ROZMOWE NA GG ( ALE DOSTEPNY BEDE DOPIERO W PONIEDZIALEK OD 9.30) MOJ NUMER 2186443