Witam.
Ktokolwiek miał okazję używać tegoż urządzenia jest proszony o kilka słów na temat możliwości, jakości dźwięku i komfortu pracy.
Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny.
Pozdrawiam serdecznie.
D_M
P. s.
ale dziś ładna pogoda...
Boss DR770
Re: Boss DR770
niewiem czy jeszcze chcesz cos uslyszec,troche czasu minelo..
wedlug mnie jest jednym z lepszychg automatow,jakosc brzmien jest niesamowita,o wiele lepsza niz np.w rozreklamowanym korgu er-1..do tego najwieksza pamiec na rynku,i latwosc obslugi(choc kto ma instruckje niech mi pomoze,mam problemy zs sekwencerem)znakomity moim zdaniem do kazdego rodzaju muzyki,bardzo obszerne opisy i recenzje ludzi z calego swiata na sonicstate.com oczywiscie,ja mam go doslownie od 2 tyg. wiec malo jeszcze wiem...
pozdrawiam i jak ktos ma instrukcje/xero to chetnie zakupie
wedlug mnie jest jednym z lepszychg automatow,jakosc brzmien jest niesamowita,o wiele lepsza niz np.w rozreklamowanym korgu er-1..do tego najwieksza pamiec na rynku,i latwosc obslugi(choc kto ma instruckje niech mi pomoze,mam problemy zs sekwencerem)znakomity moim zdaniem do kazdego rodzaju muzyki,bardzo obszerne opisy i recenzje ludzi z calego swiata na sonicstate.com oczywiscie,ja mam go doslownie od 2 tyg. wiec malo jeszcze wiem...
pozdrawiam i jak ktos ma instrukcje/xero to chetnie zakupie