Cześć jestem tu nowy i na wstępie wszystkich witam.
Nie jestem żadnym fachowcem ani nic z tych rzeczy dlatego będę pisał "łopatologicznie".
Otóż poszukuję wtyczki którą sam określiłbym jako analizator widma z wizualizacją 3D chociaż nie do końca...
Otóż mam na myśli wizualizację położenia częstotliwości (jeszcze raz sorry że piszę tak "lamersko") w sześcianie wiecie co mam na myśli? nie wiem jak to nazwać
Mam w posiadaniu książkę "The Art Of Mixing" David'a Gibson'a , są tam wizualizacje położenia instrumentów i częstotliwości w sześcianie , no i od razu przyszło mi do głowy pytanie czy istnieje wtyczka dzięki której można wszystko ładnie z wizualizacją rozplanować zamiast bawić się "zwykłymi" softami i "wyobrażać" sobie położenie tego wszystkiego? Nie pytałbym o to lecz jakiś rok temu doszły mnie słuchy o istnieniu takiej wtyczki lecz nie wiem czy to nie "ściema" i wtedy się tym zbytnio nie zainteresowałem. Przeprosił ze napisał aż tak łopatologicznie ale jeszcze raz powtarzam iż nie jestem żadnym ekspertem , ogólnie "zabawę" z dźwiękiem i tworzeniem muzyki traktuje jako hobby.