Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
richtig - Posty:845
NI Kontakt Player + Factory Collection
autor: richtig » czwartek 06 sie 2009, 19:14
Ni udostępniła na swojej stronie do pobrania darmową wersję swojego samplera Kontakt 3 wraz z ok 600MB (również darmowych) próbek doń.
http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-player/
Niestety nie działa formularz do ściągnięcia tego drugiego, czy Wam też?
www.myspace.com/pchelki
-
Volfram
autor: Volfram » piątek 07 sie 2009, 05:57
Niestety nie działa formularz do ściągnięcia tego drugiego, czy Wam też?...
U mnie wszystko działa.
Sprostowanie: do ściągnięcia w wersji "free" nie jest sampler Kontakt 3 tylko sample-player Kontakt Player 3. W tej wersji pracuje także na systemach 64 bitowych.
Factory Collection jak na darmowy zestaw 50 brzmień prezentuje się całkiem przyzwoicie.
[addsig]
-
chris
...
Ni udostępniła na swojej stronie do pobrania darmową wersję swojego samplera Kontakt 3 wraz z ok 600MB (również darmowych) próbek doń.
http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-player/
Niestety nie działa formularz do ściągnięcia tego drugiego, czy Wam też?...
Mnie tez nie chce tego zciagnac. Moze zbyt duzo ludzi i serwer sie przytyka
Volfram pewnie to zciagnal wczesniej...
-
EMD - Posty:230
autor: EMD » poniedziałek 10 sie 2009, 09:43
FYI
Próbowałem ściągnąć linki i dwie rejestracje nic nie dały (konto na wp i onecie z domeną .pl i krajem Poland) - nic nie przyszło od NI.
Wówczas wypełniłem formularz z kontem z domeną .com i wybrałem kraj Portugal. Linki przyszły po 30 sekundach ....
Może komuś przydać się ta informacja.
-
Blaviken - Posty:183
autor: Blaviken » poniedziałek 10 sie 2009, 15:44
Ja nie miałem problemu z pobraniem Kontakt Player a także wcześniej udostępnionego za darmo przez NI Kore Player. Wg mnie świetny ruch ze strony producenta. Po zassaniu Kore Player stał się on w przeciągu krótkiego czasu jedną z ważniejszych wtyczek z brzmieniami w mojej pracy z audio. Czy ktoś z Was testował Kore i Kontak Player Free? Jakie są wasze wrażenia. Podzielcie się :)
Pozdrawiam.
www.blaviken.com