może ktoś się zainteresuje
[addsig]
...
Konstrukcja sceny U2
może ktoś się zainteresuje
...
Byłem na koncercie tej trasy w Berlinie. I powiem jednym zdaniem: To jest przegięcie!!!! Nigdy czegoś takiego w życiu nie widziałem na żadnym DVD itd. Ci ludzie wyznaczają nowe standardy w tej dziedzinie. Tylko naszła mnie pewna myśl: Co tak w tym projekcie jest najważniejsze??? Muzyka czy Show??? Odnoszę wrażenie że to drugie.
Miłego Koncertu wszystkim życzę tym, którrzy będą w chorzowie.
Hej
W polsce bedzie chlam jak w 2005 na mistic festiwal a dlatego ze organizatorzy taka kaske trzepali ze wyp....lbym ich wszystkich. skandaliczne ceny wody i jedzonka a o zabraniu aparatu to mozna zapomniec bo macanko jest przy wejsciu.
jezeli panowie/panie chcecie porobic zdjecia nagrac krotki filmik itp. to w polsce jest problemik ze strony organizatora bo nie pozwala, choc czesto sami artysci nie maja nic przeciwko ( kupili bilet, przyszli na koncert to i fotke sobie niech zrobia dla upamietnienia)
co tu duzo gadac jak ktos byl zagrabanica na koncertach to wie oczym mowie tego w PL dlugo dlugo nie bedzie co juz jest tam.
Hej
...
co tu duzo gadac jak ktos byl zagrabanica na koncertach to wie oczym mowie tego w PL dlugo dlugo nie bedzie co juz jest tam.
Hej
...
Szofer, jaką "zagranice" masz na myśli ? Filmowanie na koncertach?
...
...
Hej
...
Szofer, jaką "zagranice" masz na myśli ? Filmowanie na koncertach? ...
Hej
Jak bylbys w Dublinie na stadionie crok park na ich koncercie to bys wiedzial o czym mowie pozatym flesze sie sypaly z pobliki a i szfagier filmiki krecil aparatem ( wielkim soniaczem a nie pipidowka w telefonie) i nikt o to pretensji nie mial wkoncu bilet kosztowal chyba 80 z hakiem euraczkow za osobe. Byl ostatnio ten koncert juz w IRL TV.
bylem na mnostwie koncertow w PL czy to spodek czy stadion slaski czy kongresowa i inne, to co jest na wejsciu "macanko"co szczeze powiedziawszy nie powinna tego robic ochrona bez uprawnien tak na marginesie(policja ma do tego uprawnienia tylko o ile sie nie myle a jesli to niech ktos mnie sprostuje)
a zagrabanica no bynajmniej w IRL sie nie spotkalem czy to w O2 czy stadiony kumpel ostatno w sobote byl na metallicy i co, jakos macanka nie bylo i nikt nie mial przeciwko ze masz aparat czy kamerke nikt tak strasznie nie sprawdzal biletow mozna bylo zrobic nawet przekret i oddac komus bo nie odrywali wszystkim czescie biletu jak sprzedadza sie bilety w nakladzie 50-80K, na U2 w dublinie bylo z chyba 60K luda.
I organizatozy w PL przesadzaja z ochrona, "macankiem" i cala reszta to tez jest fakt ze rozni ludzie przychodza na koncerty i z roznych powodow ale to nie mecz pilki noznej i mentalnosc ludzi tez robi swoje, pamietam wlasnie jak w 2005 na mystick festiwal jak wokalista Creator'a namawial do agresji w przerwie miedzy utworami i jakos stadion zdemolowany nie byl tak jak po niektorych meczach, chodz powinni sprzedawczykom za wodze to faktycznie wpier.....c bo 20zl za butelke 1.5 zwyklej wodzy to juz grabiez w bialy dzien bo przy 60k ludzi przez caly dzien to sie oblowilu uje jedne jak nic ale tak wlasnie jest okrasc jawnie i bez zadnych skrupulow eeech kochana PL
Hej
Miłego Koncertu wszystkim życzę tym, którrzy będą w chorzowie....
Byłem na koncercie tej trasy w Berlinie. I powiem jednym zdaniem: To jest przegięcie!!!! Nigdy czegoś takiego w życiu nie widziałem na żadnym DVD itd. Ci ludzie wyznaczają nowe standardy w tej dziedzinie. Tylko naszła mnie pewna myśl: Co tak w tym projekcie jest najważniejsze??? Muzyka czy Show??? Odnoszę wrażenie że to drugie.
No panie kolego cos ci się pomieszało - muzyki to można sobie posłuchac w domu a koncert TO PRZEDEWSZYSTKIM SHOW - bez tego koncert jest nudny jak flaki z olejem....szkoda czasu na takie rzeczy
Okrągła scena pośrodku, a widzowie dookoła, to żadne nowum. Peter Gabriel stosuje takie rozwiązania nałogowo od początku lat 90-tych. Cylindryczna powierzchnia do projekcji video tez nie jest niczym nowym - ten sam pan - PG wprowadził takie cudo już dobre kilka lat temu w postaci zmieniającego formę "jaja" wiszącego nad sceną.
pozdrowienia
inna, rzecz jasna, jest technologia: u PG projekcje, a u U2 - LED'y albo inne takie...ale idea dokładnie ta sama
...
Okrągła scena pośrodku, a widzowie dookoła, to żadne nowum. Peter Gabriel stosuje takie rozwiązania nałogowo od początku lat 90-tych. Cylindryczna powierzchnia do projekcji video tez nie jest niczym nowym - ten sam pan - PG wprowadził takie cudo już dobre kilka lat temu w postaci zmieniającego formę "jaja" wiszącego nad sceną.
pozdrowienia
...
Również Metallica miała takie cudo wiele lat temu z dwoma zestawami perkusyjnymi obracającymi się dookoła
Żadna to więc "rewolucja"