Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
Ab
SSL EQ z kolekcji SSL 4000 WAVES
Witam wszystkich.Ostatnio mialem do czynienia w zaprzyjaznionym studiu z ta wtyczka ktora zwrocila moja szczegolna uwage
.Po pierwszycz 3 minutach zabawy z nia stwierdzilem ze ma ona wielka moc...Zastanawia mnie jednak jedno....
Czy ktos z forumowiczow moze wie na jakiej zasadzie dzialaja przyciski
1.w bloku LMF f :3 (taki guziczek z literka ''f '' a w nim znak dzielenia i cyfra 3)
2.w bloku HMF f*3(chyba wiecie o co chodzi
)
Za wszelkie sugestie z gory dziekuje....
-
MaciejB
autor: MaciejB » czwartek 30 lip 2009, 09:27
...
Witam wszystkich.Ostatnio mialem do czynienia w zaprzyjaznionym studiu z ta wtyczka ktora zwrocila moja szczegolna uwage
.Po pierwszycz 3 minutach zabawy z nia stwierdzilem ze ma ona wielka moc...Zastanawia mnie jednak jedno....
Czy ktos z forumowiczow moze wie na jakiej zasadzie dzialaja przyciski
1.w bloku LMF f :3 (taki guziczek z literka ''f '' a w nim znak dzielenia i cyfra 3)
2.w bloku HMF f*3(chyba wiecie o co chodzi
)
Za wszelkie sugestie z gory dziekuje....
...
Jest to zależnośc ustawień częstotliwości filtrów HF, LF od ustawień częstotliwości filtrów LMF, HMF. Po wciśneiciu HMF x3 filtr HF zaczyna pracować z częstotliwością 3-krotnie wiekszką od nastawionej częstotliwości filtra HMF - analogiczna sytuacją występuje w filtrze LF tyle że częstotliwośc 3-krotnie maleje
Muzyk, realizator dźwięku, VJ