Sklepy muzyczne - Nowy York
Witam
Czy mógłby mi ktos podac adresy sklepów w N.Y.Interesuje mnie sprzet behringera, konkretnie mixer ub1832fx.
Jak oceniacie ten model? Cena ok 215$ wydaje sie atrakcjna hmm...
Czy mógłby mi ktos podac adresy sklepów w N.Y.Interesuje mnie sprzet behringera, konkretnie mixer ub1832fx.
Jak oceniacie ten model? Cena ok 215$ wydaje sie atrakcjna hmm...
Re: Sklepy muzyczne - Nowy York
W jakiej części Nowego Yorku szukasz sklepów?
W Mieście NY czy w Stanie NY
pozdrawiam
Sroka
W Mieście NY czy w Stanie NY
pozdrawiam
Sroka

Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!
Manny's Music
156 W 48th street N.Y
Sam Ash
160 west 48th street N.Y
spytaj o Marc Wasserman
156 W 48th street N.Y
Sam Ash
160 west 48th street N.Y
spytaj o Marc Wasserman
Pozdrawiam Ula :)
Cala 48 ulica miedzy 6 i 7 aleja jest "muzyczna". Nie spodziewaj sie zbyt wielkiej konkurencji miedzy sklepami poleconymi przez Ule, bo Manny's zostal kupiony przez Asha ladnych pare lat temu.
Mozesz sprawdzic guitar Center na Queens, przy skrzyzowaniu 37 alei z 48 ulica niedaleko Northern Boulevard w Long Island City. Pare mil na polnoc od "rodzimego" Greenpointu
Mozesz sprawdzic guitar Center na Queens, przy skrzyzowaniu 37 alei z 48 ulica niedaleko Northern Boulevard w Long Island City. Pare mil na polnoc od "rodzimego" Greenpointu

...Manny's Music
156 W 48th street N.Y
Sam Ash
160 west 48th street N.Y
spytaj o Marc Wasserman
...
Na west 48th street masz parę sklepów obok siebie. Sam Ash music, Manys i inne. Co do Behringera to chyba lepiej kupić go w Niemczech. To niemiecki produkt czyli odpada problem z zasilaniem, gwarancją itp.
Poza tym sprawdź inne miksery-może Spirit folio? Moim zdaniem lepiej brzmi.
156 W 48th street N.Y
Sam Ash
160 west 48th street N.Y
spytaj o Marc Wasserman
...
Na west 48th street masz parę sklepów obok siebie. Sam Ash music, Manys i inne. Co do Behringera to chyba lepiej kupić go w Niemczech. To niemiecki produkt czyli odpada problem z zasilaniem, gwarancją itp.
Poza tym sprawdź inne miksery-może Spirit folio? Moim zdaniem lepiej brzmi.
Muzyk, gitarzysta i skrzypek. Zajmuję się również komponowaniem, aranżowaniem utworów i ich produkcją w moim studio. Zapraszam do współpracy!
Ok wielkie dzieki za adresy..
Spirit folio raczej odpada (duza roznica w cenie).Z tego co wiem behringery maja przelacznik 110/220v wiec jedynym koniecznym zakupem bedzie przejsciówka do wtyczki sieciowej....
pozdrawiam
Spirit folio raczej odpada (duza roznica w cenie).Z tego co wiem behringery maja przelacznik 110/220v wiec jedynym koniecznym zakupem bedzie przejsciówka do wtyczki sieciowej....
pozdrawiam
Co do Behringera to chyba lepiej kupić go w Niemczech. To niemiecki produkt
Niemiecka jest tylko konstrukcja,produkcja zaś w 100% made in China
Niemiecka jest tylko konstrukcja,produkcja zaś w 100% made in China
Niemiecka jest tylko konstrukcja...
W dzisiejszych czasach nawet i to jest watpliwe...
W dzisiejszych czasach nawet i to jest watpliwe...

Jak oceniacie ten model? Cena ok 215$ wydaje sie atrakcjna hmm... ...
Jak już staniesz przed kasą nie zapomnij o kilku dolarach w portwelu, bo do podanej ceny przy zakupie doliczny jest podatek
walu
Jak już staniesz przed kasą nie zapomnij o kilku dolarach w portwelu, bo do podanej ceny przy zakupie doliczny jest podatek
walu
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
...Cala 48 ulica miedzy 6 i 7 aleja jest "muzyczna". **********************
DogHead czy oprogramowanie muzyczne też tam można dostać? Głównie chodzi mi o steinberga, bo znajoma wybiera sie na kilka dni do NY i chciałbym przez nią zrobić kilka zakupów softowych, a nie bardzo będzie miała czas szukać sklepów.
Pozdrawiam
DogHead czy oprogramowanie muzyczne też tam można dostać? Głównie chodzi mi o steinberga, bo znajoma wybiera sie na kilka dni do NY i chciałbym przez nią zrobić kilka zakupów softowych, a nie bardzo będzie miała czas szukać sklepów.
Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa