...z dopiskiem "zakaźny drań"...
Doskonały patent . Znając polot autorów kto wie czy nie przychylą się mocno pozytywnie do Twej (ż)aluzji
[addsig]
Doskonały patent . Znając polot autorów kto wie czy nie przychylą się mocno pozytywnie do Twej (ż)aluzji
...
...
...Np. darmowy MDA degrade
MDA Degrade załatwia lepiej sprawę bo ma klarowne ustawienie na wymagane przez Ciebie 12bitów + częstotliwość próbkowania i kilka dodatkowych parametrów czego nie ma w produkcie D16.
...
D16 Decimator ma:
- ustawienie rozdzielczości bitowej
- częstotliwości próbkowania
- filtr z regulacją odcięcia i dobroci
Fotka TUTAJ.
Ma zatem to wszystko, o czym piszesz. Do tego brzmi bardzo muzycznie, jak dla mnie.
Faktycznie, pomyliłem wtyczki ze stajni D16. Decimator wymiata rzeczywiście.
DECIMORT !!! ...coś upał mi chyba nie służy
...
...
Przemyślałem to i myślę, że "zaraźliwa bestia" byłoby jednak lepsze. A na poważnie to pewnie panowie z D16 raczej nie szykują się na klon Virusa bo ten zdaje się jest już dostępny jako wtyczka. Ciekawe czy w ogóle planują jakiś większy syntezator?
...
DECIMORT !!! ...coś upał mi chyba nie służy
...
hehe, mi też chyba.. bo tez pomyliłem nazwę ;)
Witam,
"Zaraźliwa bestia" czy "Zakaźny drań" brzmia swietnie :) Jednak oprocz "Wesołego Bębniarza", ktory byl wyjatkiem, zrezygnowalismy calkowicie ze stosowania diaktrykow w "kryptonimach". Co do emulacji Virusa, to raczej sie nie zanosi. Po prostu zyjemy z ekipa z Access Music / Kemper Digital w bardzo dobrej komitywie i generalnie nie chcielibysmy tej znajomosci naduzywac ;). Jezeli chodzi o jakies plany i wieksze projekty, mysle ze jesienia wyjasni sie wszystko ;)
Pozdrawiam