Interfejs ESI U24 XL USB

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Michal_Gost
Interfejs ESI U24 XL USB

Post autor: Michal_Gost » czwartek 16 lip 2009, 20:07

Co myślicie o tym interfejsie. To ma być mój pierwszy interfejs. Wydaje mi się dobry na sam początek. Głównie Piano cyfrowe, Keyboardy i Syntezatory bym nagrywał na początek. Później jakąś wielokanałową kupie, ale narazie chciałbym już coś kupić a tutaj ładnie wyglądają parametry techniczne i wykonanie też porządne. Z góry Dziękuje za odpowiedź.

Awatar użytkownika
preceli

Re: Interfejs ESI U24 XL USB

Post autor: preceli » czwartek 16 lip 2009, 21:24

...Co myślicie o tym interfejsie. To ma być mój pierwszy interfejs. Wydaje mi się dobry na sam początek. Głównie Piano cyfrowe, Keyboardy i Syntezatory bym nagrywał na początek. Później jakąś wielokanałową kupie, ale narazie chciałbym już coś kupić a tutaj ładnie wyglądają parametry techniczne i wykonanie też porządne... 

Kupuj. Tyle, że jak masz sporo instrumentów sprzętowych, a będziesz chciał je nagrać jednocześnie, to bez (+) miksera się nie obejdzie. Ale to chyba już wiesz

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
Michal_Gost

Re: Interfejs ESI U24 XL USB

Post autor: Michal_Gost » czwartek 16 lip 2009, 23:39

...
...Co myślicie o tym interfejsie. To ma być mój pierwszy interfejs. Wydaje mi się dobry na sam początek. Głównie Piano cyfrowe, Keyboardy i Syntezatory bym nagrywał na początek. Później jakąś wielokanałową kupie, ale narazie chciałbym już coś kupić a tutaj ładnie wyglądają parametry techniczne i wykonanie też porządne... 

Kupuj. Tyle, że jak masz sporo instrumentów sprzętowych, a będziesz chciał je nagrać jednocześnie, to bez (+) miksera się nie obejdzie. Ale to chyba już wiesz
...

Tyle wiem :)  A mikser będzie niedługo :) Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ