Co myślicie o tym interfejsie. To ma być mój pierwszy interfejs. Wydaje mi się dobry na sam początek. Głównie Piano cyfrowe, Keyboardy i Syntezatory bym nagrywał na początek. Później jakąś wielokanałową kupie, ale narazie chciałbym już coś kupić a tutaj ładnie wyglądają parametry techniczne i wykonanie też porządne. Z góry Dziękuje za odpowiedź.
Interfejs ESI U24 XL USB
Re: Interfejs ESI U24 XL USB
...Co myślicie o tym interfejsie. To ma być mój pierwszy interfejs. Wydaje mi się dobry na sam początek. Głównie Piano cyfrowe, Keyboardy i Syntezatory bym nagrywał na początek. Później jakąś wielokanałową kupie, ale narazie chciałbym już coś kupić a tutaj ładnie wyglądają parametry techniczne i wykonanie też porządne...
Kupuj. Tyle, że jak masz sporo instrumentów sprzętowych, a będziesz chciał je nagrać jednocześnie, to bez (+) miksera się nie obejdzie. Ale to chyba już wiesz
[addsig]
- Michal_Gost
Re: Interfejs ESI U24 XL USB
...
...Co myślicie o tym interfejsie. To ma być mój pierwszy interfejs. Wydaje mi się dobry na sam początek. Głównie Piano cyfrowe, Keyboardy i Syntezatory bym nagrywał na początek. Później jakąś wielokanałową kupie, ale narazie chciałbym już coś kupić a tutaj ładnie wyglądają parametry techniczne i wykonanie też porządne...
Kupuj. Tyle, że jak masz sporo instrumentów sprzętowych, a będziesz chciał je nagrać jednocześnie, to bez (+) miksera się nie obejdzie. Ale to chyba już wiesz ...
Tyle wiem :) A mikser będzie niedługo :) Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam