To nie tylko u nas tak sie stało. Ja chciałem kupić w berlińskim JustMusic, ale zeszły z dnia na dzień a teraz w ogóle nie mają. Kupiłem w sklepie online NI, równo tydzień po wpłacie szmalu wysłali, więc pewnie drugi tydzień będzie szła. Pewnie dlatego szybko znika, że to wyjątkowo nie jest promocja na cały miesiąc a do skończenia się zapasów (a te szybko się wyczerpująt), jak wróble ćwierkają na dachu, jesienią wyjdzie Komplete 6 i trzeba wyczyścić magazyn ;)
Komplete 5 w promocji
-
Re: Komplete 5 w promocji
W usa do konca lipca mozna kupic kontakt 5 za $400 po dzisejszym kursie 3.16 = 1264 pln.
http://www.zzounds.com/item--NINKOMPLETE2
-
Dobra sorry, cofam, paczka właśnie dzisiaj przyszła UPSem,czyli w sumie 6 dni roboczych od wpłacenia szmalu na konto NI a nie 2 tygodnie jak tu czarno wieszczyłem. Tym samym nie widzę specjalnych powodów zawracania sobie głowy polskimi dostawcami, przesyłka NI (m.in) do Polski nic nie kosztuje.
...
Dobra sorry, cofam, paczka właśnie dzisiaj przyszła UPSem,czyli w sumie 6 dni roboczych od wpłacenia szmalu na konto NI a nie 2 tygodnie jak tu czarno wieszczyłem. Tym samym nie widzę specjalnych powodów zawracania sobie głowy polskimi dostawcami, przesyłka NI (m.in) do Polski nic nie kosztuje. ...
Ja dostałem od nich Kontakt w ciągu 3-4 dni od zamówienia. Ale w trakcie takich promocji najczęściej ostrzegają, że realizacja może zająć kilka dni więcej niż normalnie.
Dlatego zachęcam ludzi do kupowania w EU. W BestService można się jeszcze ugadać na cenę indywidualną, jeśli zamawiasz mailowo bezpośrednio u sprzedawcy ;) - najlepsza obsługa jaką kiedykolwiek spotkałem w jakimkolwiek sklepie - w razie potrzeby dzwoni do Ciebie na komórkę kobitka i finalizuje zamówienie. Zamówienie wysłane tego samego dnia (najpóźniej następnego), odebrane 2 dni później (UPS).
Dla porównania zamówiłem w tym roku w Audiofactory. Czekałem 2 miesiące na realizację, w tym czasie byłem regularnie okłamywany, że wysyłka już poszła (to musieli ich wysłać z 5), zawsze mówili, że zadzwonią jutro potwierdzić, kończyło się na tym, że dzwoniłem do nich dzień później, żeby wysłuchiwać kolejne bzdury. Cyrk straszny.
- Piotr
- Soundscape
- Kontakt:
Dla porównania zamówiłem w tym roku w Audiofactory. Czekałem 2 miesiące na realizację, w tym czasie byłem regularnie okłamywany, że wysyłka już poszła (to musieli ich wysłać z 5), zawsze mówili, że zadzwonią jutro potwierdzić, kończyło się na tym, że dzwoniłem do nich dzień później, żeby wysłuchiwać kolejne bzdury. Cyrk straszny.
- Piotr ...
Są jednak sklepy w polsce gdzie robi się miło zakupy i też można uzyskać indywidualną cenę. Wystarczą dobre chęci. Ja nadal wolę kupować w Polsce. Tak już mi zostało
- Piotr ...
Są jednak sklepy w polsce gdzie robi się miło zakupy i też można uzyskać indywidualną cenę. Wystarczą dobre chęci. Ja nadal wolę kupować w Polsce. Tak już mi zostało

Oczywiście, że są dobre sklepy. Niestety niektóre z nich jeszcze muszą się trochę nauczyć. Jeśli mogę, to kupuję w Polsce - jeśli się nie da w UE. To, że jakaś firma jest z Polski nie oznacza, że mam dawać się poniżać. Odpowiadanie na pytania o dostępność, ofertę, towar - to jest minimum, którego niektóre sklepy nie spełniają.
Audiofactory idzie dobrą drogą ale jeszcze muszą się nauczyć. Nie wywala się promocji na dużym portalu muzycznym jeżeli ma się w dyspozycji kilka sztuk produktu.