Komplete 5 w promocji

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
arturs
Re: Komplete 5 w promocji

Post autor: arturs » niedziela 12 lip 2009, 22:18

...Promocja może i jest...ale nie w Polsce

Jesteśmy w Europie od dawna, sklepy Europejskie wysyłają do Polski bez problemu, paczkę masz w domu po 2-3 dniach i nikt nie zdziera z Ciebie dodatkowej kasy za import (tak jak to robią polskie sklepy). Po prostu zamówcie od Native Instruments. Jedynym problemem może być forma zapłaty - niektóre sklepy przyjmują PayPal, niektóre tylko kartę kredytową. Ale nie jest to tak, jak brzmi - karta nie musi być kredytowa. Wystarczy najzwyklejsza bankomatowa tzw. przedpłatowa czyli podstawowa karta Inteligo czy mBank.

PayPal też akceptuje powyższe karty. Nie muszą być kredytowe. Podobnie z zapłatą za bilet lotniczy i w innych sklepach internetowych. 

- Piotr 

dzięki za info - nie wpadło mi do głowy by popatrzyć na stronie native - sobie zakupiłem ze strony NI.

Awatar użytkownika
fabian
Kontakt:

Post autor: fabian » niedziela 12 lip 2009, 22:36

......karta nie musi być kredytowa. Wystarczy najzwyklejsza bankomatowa tzw. przedpłatowa czyli podstawowa karta Inteligo czy mBank.... 

nie do konca sie z tym zgodze, bo to juz zalezy od danego sklepu.. czasem wystarczy zwykla plaska karta, ale czasami niestety niezbedna jest wypukla kredytowa - nie ma tutaj zasady..

kredytowka rowniez przestala byc niezbedna, jak to bylo jeszcze niedawno w paypalu, wiec platnosci nie sa jakos specjalnie utrudnione..

[addsig]
the Sun Personality

arturs

Post autor: arturs » niedziela 12 lip 2009, 22:41

......karta nie musi być kredytowa. Wystarczy najzwyklejsza bankomatowa tzw. przedpłatowa czyli podstawowa karta Inteligo czy mBank.... 

nie do konca sie z tym zgodze, bo to juz zalezy od danego sklepu.. czasem wystarczy zwykla plaska karta, ale czasami niestety niezbedna jest wypukla kredytowa - nie ma tutaj zasady..

kredytowka rowniez przestala byc niezbedna, jak to bylo jeszcze niedawno w paypalu, wiec platnosci nie sa jakos specjalnie utrudnione..

na paypal można dodawać środki z rachunku bankowego

Awatar użytkownika
peter

Post autor: peter » poniedziałek 13 lip 2009, 01:31

a co z FV ?

Pietro

Post autor: Pietro » poniedziałek 13 lip 2009, 06:47

...nie do konca sie z tym zgodze, bo to juz zalezy od danego sklepu.. czasem wystarczy zwykla plaska karta, ale czasami niestety niezbedna jest wypukla kredytowa - nie ma tutaj zasady..

Byćmoże, na razie nie spotkałem się z problemem zakupów przez internet. Płacę kartą Inteligo (najzwyklejszą - ona ma te dodatkowe 3 cyferki z tyłu). Do tej pory płaciłem w Soundsonline, Soundsonline-Europe, BestService, Amazon, Audiomidi. Nigdy nie było problemów.

Z fakturą vat, faktycznie to może być bardziej skomplikowane. Mniej - jeśli masz VAT EU, wtedy VATu nie płacisz już w sklepie, dostajesz fakturę pocztą i odliczasz bez problemu (na podstawie kursu z dnia zaksięgowania przelewu).

- Piotr 

Vigo

Post autor: Vigo » poniedziałek 13 lip 2009, 07:36

Awatar użytkownika
Robix

Post autor: Robix » poniedziałek 13 lip 2009, 08:30

...
 http://sklep.fabrykadzwieku.net.pl/Studio/Programy/Komplete-5.html

Tu niby cena jest promocyjna....

I nie tylko, MBS też ma na to promocję. Jeszcze dzisiaj do nich zadzwonię i się upewnię.

Początkujący muzyk.

Awatar użytkownika
Robix

Post autor: Robix » poniedziałek 13 lip 2009, 09:43

...
...
 http://sklep.fabrykadzwieku.net.pl/Studio/Programy/Komplete-5.html

Tu niby cena jest promocyjna....

I nie tylko, MBS też ma na to promocję. Jeszcze dzisiaj do nich zadzwonię i się upewnię.
...

I niestety jak to się mówi "dupa zimna". Dzwoniłem do Fabryki dźwięku- wyprzedane, dzwoniłem do MBS- wyprzedane. No i chyba na tym koniecCryFrownCry

Pozdro

Początkujący muzyk.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 13 lip 2009, 16:09

I niestety jak to się mówi "dupa zimna". Dzwoniłem do Fabryki dźwięku- wyprzedane, dzwoniłem do MBS- wyprzedane. No i chyba na tym koniecCryFrownCry

Pozdro
...

Witam!

Dotarła do mnie informacja, iż jest jeszcze nadzieja na nową dostawę Komplete 5. Nic nie jest pewne, ale w połowie tygodnia będzie wszystko wiadome już.
Pożyjemy, zobaczymy.

Awatar użytkownika
Robix

Post autor: Robix » poniedziałek 13 lip 2009, 16:24

Dotarła do mnie informacja, iż jest jeszcze nadzieja na nową dostawę Komplete 5. Nic nie jest pewne, ale w połowie tygodnia będzie wszystko wiadome już.
Pożyjemy, zobaczymy....

Nom, w kilku sklepach też mi tak sugerowano.

Początkujący muzyk.

ODPOWIEDZ