brak standardowej opcji dla cytatu. Dyskusja na tym forum jest przez to na maksa nieczytelna.
Popieram, czasem już nie chce mi się brac udziału w dyskusji. Nie wiadomo co się czyta, nie wiadomo na czyj post była pisana wypowiedź
brak standardowej opcji dla cytatu. Dyskusja na tym forum jest przez to na maksa nieczytelna.
Popieram, czasem już nie chce mi się brac udziału w dyskusji. Nie wiadomo co się czyta, nie wiadomo na czyj post była pisana wypowiedź
oneman fajnie o wymyślił z tym cytowaniem (kolor). Droga redakcjo, czy system sam nie moze generować znaczników html dla cytowanej tresci? Wtedy kazdy bez ingferencji w forme bedzie cytował tak samo.
oneman fajnie o wymyślił z tym cytowaniem (kolor). Droga redakcjo, czy system sam nie moze generować znaczników html dla cytowanej tresci? Wtedy kazdy bez ingferencji w forme bedzie cytował tak samo.
A jesli chodzi o edycje postów to gdzies kiedys wpisalem ze mogłaby ona byc dostepna tylko np. 30 min od napisania postu, dla poprawy błędów po napisaniu. Hmm.
...oneman fajnie o wymyślił z tym cytowaniem (kolor). Droga redakcjo, czy system sam nie moze generować znaczników html dla cytowanej tresci? Wtedy kazdy bez ingferencji w forme bedzie cytował tak samo...
Już to robi, natomiast prawdą jest niezaprzeczalną, iż najlepiej samemu formatować sobie zarówno cytaty jak i odpowiedzi gdyż żaden system automatycznie nie zrobi tego poprawnie. Szczególnie gdy odnosimy się wielokrotnie i do różnych fragmentów wypowiedzi.
Ponieważ zrobiliśmy trochę porządków w avatarach, użytkowników którym one zniknęły prosimy o ponowne ich sobie przypisanie. Można tego dokonać w dziale Twój Profil - > Zmień swój profil.
...
...oneman fajnie o wymyślił z tym cytowaniem (kolor). Droga redakcjo, czy system sam nie moze generować znaczników html dla cytowanej tresci? Wtedy kazdy bez ingferencji w forme bedzie cytował tak samo...
Już to robi, natomiast prawdą jest niezaprzeczalną, iż najlepiej samemu formatować sobie zarówno cytaty jak i odpowiedzi gdyż żaden system automatycznie nie zrobi tego poprawnie. Szczególnie gdy odnosimy się wielokrotnie i do różnych fragmentów wypowiedzi.
Ponieważ zrobiliśmy trochę porządków w avatarach, użytkowników którym one zniknęły prosimy o ponowne ich sobie przypisanie. Można tego dokonać w dziale Twój Profil - > Zmień swój profil. ...
No widze ze zaczyna to jakos z automatu działać, pochykenie. Zawsze coś.
...tyłek. Moj Avatar zniknal i nie moge sobie zadnego innego przypisac.
Poprawcie to....
Ciekawe czemu ja mogłem zrobić to bez problemu
...Dlaczego nie mozna umieszczac wlasnych awatarow? Tzn. dowolnych obrazkow ale w precyzyjnie okreslonych rozmiarach? Przeciez to tez znacznie poprawilo by wyrazistosc forum. ...
hehe, Lansik.