No dobra, wiemy już, Że Vanguard jest beeeee

Pozdro ziomki

Korg Legacy Analog - i kurcze kładzie to większość konkurencji :)
Do GoaTrance wykorzystuję całą stajnię TAL-a, STS-26 (rewelacyjne tekstury), Elektrostudio (cały bundle), wtyczki GTG tudzież wszystko natargane z wszelakich stron z darmowymi wtykami- naprawdę jest w czym wybierać
Dziękuję wszystkim za opinie i porady. Oprócz STS-26 pozostałe rzeczy są mi nieznane więc biorę się za ściąganie i testowanie. Wydaje mi się że z darmowymi wtyczkami jest tak że owszem mają parę ładnych presetów natomiast reszta to dno, ale też nie czuje się ekspertem. Moim zamierzeniem było było kupić jedną - dwie naprawdę dobre wtyczki i mieć komplet. Skupić się makasymalnie na możliwościach tych wtyczek kręcić i jeszcze raz kręcić tak jak pisał kolega AdamZ. Kiedyś po prostu miałem sporo różnych wtyczek i tak naprawdę możliwości żadnej z nich nie zgłębiłem do końca. Uznałem że trochę to bez sensu i stąd to skierowanie do czegoś KONKRETNEGO i niekoniecznie darmowego.
Pozdrawiam Wszystkich!
...Korg Legacy Analog - i kurcze kładzie to większość konkurencji :)...
Chyba, że tej przez Ciebie nie słysznej, a o której gdzieś tam może i słyszałeś .
Rany Boskie, toż kim trzeba być aby pisać takie pierdoły?
Legacy jest ok, ale kładzeni konkurencji jest delikatnie na wyrost
...Korg Legacy Analog - i kurcze kładzie to większość konkurencji :)...
Chyba, że tej przez Ciebie nie słysznej, a o której gdzieś tam może i słyszałeś .
Rany Boskie, toż kim trzeba być aby pisać takie pierdoły?
Słyszałem Korg Legacy Digital Edition na prezentacji i naprawde bardzo mi sie podobało. Prawdę powiedziawszy oprócz polecanego tutaj Gladiatora i Korg ma super brzmienie. Typowy klimat jak dla mnie.
Dziękuję wszystkim za opinie i porady. Oprócz STS-26 pozostałe rzeczy są mi nieznane więc biorę się za ściąganie i testowanie. Wydaje mi się że z darmowymi wtyczkami jest tak że owszem mają parę ładnych presetów natomiast reszta to dno, ale też nie czuje się ekspertem. Moim zamierzeniem było było kupić jedną - dwie naprawdę dobre wtyczki i mieć komplet. Skupić się makasymalnie na możliwościach tych wtyczek kręcić i jeszcze raz kręcić tak jak pisał kolega AdamZ. Kiedyś po prostu miałem sporo różnych wtyczek i tak naprawdę możliwości żadnej z nich nie zgłębiłem do końca. Uznałem że trochę to bez sensu i stąd to skierowanie do czegoś KONKRETNEGO i niekoniecznie darmowego.
Pozdrawiam Wszystkich!
No i trzeba było tak odrazu ;), Chcesz mieć wszystko i tanio i za 2000 zł ?? Komplet 5 i to tyle. Tego zestawu niejesteś wstanie nigdy w 100 procentach skonsumować
, bomożliwości są mega mega ogromne, a obecna cena mega mega tania : D. Ja bym Tobie proponował zakonczyć rozważania i zdecydować się na ten właśnie produkt.
Pozdro
Korg Legacy Analog - i kurcze kładzie to większość konkurencji :)
A co do Korg Legacy - i kurcze chyba nie znasz konkurencji skoro tak twierdzisz. Są wtyczki, które wciągają nosem korga Legacy.
Afffff kolejny fan korgów XD.
No i trzeba było tak odrazu ;), Chcesz mieć wszystko i tanio i za 2000 zł ? Komplet 5 i to tyle. Tego zestawu niejesteś wstanie nigdy w 100 procentach skonsumować
, bomożliwości są mega mega ogromne, a obecna cena mega mega tania : D. Ja bym Tobie proponował zakonczyć rozważania i zdecydować się na ten właśnie produkt.
Pozdro
Popieram! W tej cenie jest to naprawdę dobry zestaw. Ba! Nawet w cenie poprzedniej był dobry. Jest w sumie wszystko czego dusza zapragnie.
Swoją drogą polecam instrumenty od HG Fortune i to w wersjach komercyjnych (pojedyńczy VSTi w cenie jakichś 29-u euro). Moim zdaniem w tej kategorii cenowej (nie mówiąc już o wersjach free) nic nie generuje takich tekstur. Wczoraj doszczętnie testowałem wszystko (z wyjątkiem X-Wof) i jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam!