...
Kolego blanko... Kończ, wstydu oszczędź....
umyj nogi...
A ty wracaj na hip-hop.pl
Gwiazdy estrady?
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
Re: Gwiazdy estrady?
Kolego drogi przyjmij do wiadomości że kupienie sobie laptopa , skombinowanie kilku programów z sieci i zarejestrowanie się na forum EiS nie nadaje ci statusu artysty.
Więcej szacunku dla ludzi.
...
Skąd wiesz jaki mam sprzęt i czy jest on oryginalny czy nie? Jesteś wróżbitą? Czy ja napisałem że jestem artystą?
Więcej szacunku dla ludzi.
...
Skąd wiesz jaki mam sprzęt i czy jest on oryginalny czy nie? Jesteś wróżbitą? Czy ja napisałem że jestem artystą?
Drogi kolego Blanko. Po tak zażartej dyskusji również wykroiłem sobie troszkę czasu i odsłuchałem w/w dzieło. Zdaję sobie sprawę, że umiejętność przyjmowania uwag krytycznych nie jest sztuką dostępną każdemu, dlatego w przeciwieństwie do moich kolegów nie będę ich wygłaszać. Chciałbym powiedzieć coś innego: niniejsze forum służy do wymiany doświadczeń, zdobywania wiedzy, lecz przede wszystkim realizatorskiej. Bardzo rzadko zdarza się, że podsyłamy sobie nawzajem swoje utwory do odsłuchania czy ewentualnej oceny, bo nie o to tu chodzi. Każdy ma swoje poczucie estetyki muzycznej, swoje preferencje czy upodobania j i jest to sprawa szalenie indywidualna. Nie sugeruj, proszę, żebyśmy poświęcali swój cenny czas na ..., no właśnie, na co?
I na zakończenie: "muzyka jest sztuką piękną, wyrażaną przy pomocy dźwięków". Proponuję dobrze się nad tą formułą poważnie zastanowić.
To tyle.
I na zakończenie: "muzyka jest sztuką piękną, wyrażaną przy pomocy dźwięków". Proponuję dobrze się nad tą formułą poważnie zastanowić.
To tyle.
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
...Drogi kolego Blanko. Po tak zażartej dyskusji również wykroiłem sobie troszkę czasu i odsłuchałem w/w dzieło. Zdaję sobie sprawę, że umiejętność przyjmowania uwag krytycznych nie jest sztuką dostępną każdemu, dlatego w przeciwieństwie do moich kolegów nie będę ich wygłaszać. Chciałbym powiedzieć coś innego: niniejsze forum służy do wymiany doświadczeń, zdobywania wiedzy, lecz przede wszystkim realizatorskiej. Bardzo rzadko zdarza się, że podsyłamy sobie nawzajem swoje utwory do odsłuchania czy ewentualnej oceny, bo nie o to tu chodzi. Każdy ma swoje poczucie estetyki muzycznej, swoje preferencje czy upodobania j i jest to sprawa szalenie indywidualna. Nie sugeruj, proszę, żebyśmy poświęcali swój cenny czas na ..., no właśnie, na co?
To tyle....
Pięknie napisane :) Popieram! Mój błąd że umieściłem te linki ale nie boję się niczego więc dlatego to zrobiłem! Nie wymieniacie się utworami bo może się boicie? Bo może Wasz złote klamki od pomieszczeń studyjnych nagle zamieniłyby się w aluminium? ... I już przestańcie o tym Waszym cennym czasie pisać bo to tylko niecałe 5 minut męczarni :)! Dłużej w kiblu siedzicie! Pozdrawiam!
To tyle....
Pięknie napisane :) Popieram! Mój błąd że umieściłem te linki ale nie boję się niczego więc dlatego to zrobiłem! Nie wymieniacie się utworami bo może się boicie? Bo może Wasz złote klamki od pomieszczeń studyjnych nagle zamieniłyby się w aluminium? ... I już przestańcie o tym Waszym cennym czasie pisać bo to tylko niecałe 5 minut męczarni :)! Dłużej w kiblu siedzicie! Pozdrawiam!
Pięknie napisane :) Popieram! Mój błąd że umieściłem te linki ale nie boję się niczego więc dlatego to zrobiłem! Nie wymieniacie się utworami bo może się boicie? Bo może Wasz złote klamki od pomieszczeń studyjnych nagle zamieniłyby się w aluminium? ... I już przestańcie o tym Waszym cennym czasie pisać bo to tylko niecałe 5 minut męczarni :)! Dłużej w kiblu siedzicie! Pozdrawiam!...
Tak się składa, że my, muzycy i realizatorzy, charakteryzujemy się stosunkowo wysokim współczynnikiem inteligencji, więc naprawdę nie musisz potwierdzać w ten ośmieszający sposób naszej opinii o tobie.
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
Tak się składa, że my, muzycy i realizatorzy, charakteryzujemy się stosunkowo wysokim współczynnikiem inteligencji, więc naprawdę nie musisz potwierdzać w ten ośmieszający sposób naszej opinii o tobie....
Nie ma to jak ktoś mówi o sobie że jest inteligentny :) A może uważacie że macie też charyzmę?

Myślę że dalsza "dyskusja" nie ma sensu, gdyż nic z niej nie wynika, a skakanie sobię do gardeł nie przystoi na tym forum. Od tego są inne portale (jak np. wspomniany hip-hop.pl). Dziękuję