Sklep internetowy dj...chop
Ja jestem z Wrocka. Niestety panie z tamtejszego biura czuja sie jakbys byl intruzem - o cokolwiek zapytasz to odpowiadaja z taka maniera, ze az sie odechciewa ich pytac o kolejna rzecz.
Dobrze chociaz, ze w samym sklepie jest porzadna obsluga.
Dobrze chociaz, ze w samym sklepie jest porzadna obsluga.
Re: Sklep internetowy dj...chop
A dla mnie te Panie były bardzo miłe. I szybko wszystko załatwiły. Raty załatwiły w godzinkę. Sklep wspominam bardzo bardzo miło.
Przekonamy się, niedługo jakiś nowy grat trzeba będzie kupić i prawdopodobnie tam - zobaczymy na ile miła będzie obsługa;). Jak mnie opierdzieli to jej oddam z nawiązką i kupię u konkurencji najwyżej, żeby jeszcze płacić i PROSIĆ o informację o towarze? Totalny brak profesjonalizmu...

Dj SZOŁ ciąg dalszy...
Słuchajcie. Po wczorajszym obsmarowaniu ich na łamach forum.
Zadzwonili do mojego sklepu i powiedzieli że załatwią mi Elektrona własnie za sumę 4000zł. Wystawili już fakturę pro forma mojemu sklepowi muzycznemu. Zobaczymy co będzie dalej. Jeżeli bedę już posiadaczem
tego instrumentu. To zadzwoniię do nich i bardzo podziekuje. I zapomnę im tą niemiłą obsługę.
W każdym bądź razie dziekuje wszystkim ludziskom za wsparcie na forum
i taki odzew bo myślałem że temat przeleci przez forum i nikt nie zapostuje. Bo coś tak czuje po kościach, że jak byście się nie odezwali to bym nie miał tej iskierki nadzieji.
Wielkie dzięki!!!
Słuchajcie. Po wczorajszym obsmarowaniu ich na łamach forum.
Zadzwonili do mojego sklepu i powiedzieli że załatwią mi Elektrona własnie za sumę 4000zł. Wystawili już fakturę pro forma mojemu sklepowi muzycznemu. Zobaczymy co będzie dalej. Jeżeli bedę już posiadaczem
tego instrumentu. To zadzwoniię do nich i bardzo podziekuje. I zapomnę im tą niemiłą obsługę.
W każdym bądź razie dziekuje wszystkim ludziskom za wsparcie na forum
i taki odzew bo myślałem że temat przeleci przez forum i nikt nie zapostuje. Bo coś tak czuje po kościach, że jak byście się nie odezwali to bym nie miał tej iskierki nadzieji.
Wielkie dzięki!!!
uwielbiam cisze bo wtedy głosy słyszę
ja kupowałem w dj shopie 2 - 3 lata temu kilka razy i nigdy nie było żadnych problemów... obsługa była ok, szczególnie Viktoria :) pozdrawiam jeśli jeszcze pracuje :)
www.psychologium.net
ja podobnie, zakupiłem mikrofon i preamp, wszystko doszlo taki jak powinno czyli w 100% sprawne
Witam.
Ja tam niedawno kupowałem Liquid Mixa i też potwierdzam, że zero problemów. Również i ja pozdrawiam Panią Wiktorię, z którą to przez telefon załatwiałem niezbędne formalności związane z zamówieniem.
Ja tam niedawno kupowałem Liquid Mixa i też potwierdzam, że zero problemów. Również i ja pozdrawiam Panią Wiktorię, z którą to przez telefon załatwiałem niezbędne formalności związane z zamówieniem.
Dziwne. Chcę kupić trochę gratów i softu za jakieś 10k. Wysłałem zapytanie do dwóch sklepów czy byliby w stanie załatwić to co chcę w ciągu 2-3 tygodni. Zero odpowiedzi! Stąd moje pytanie - jaki krajowy sklep byście polecili?
- Soundscape
- Kontakt:
...Dziwne. Chcę kupić trochę gratów i softu za jakieś 10k. Wysłałem zapytanie do dwóch sklepów czy byliby w stanie załatwić to co chcę w ciągu 2-3 tygodni. Zero odpowiedzi! Stąd moje pytanie - jaki krajowy sklep byście polecili?...
A jaki sprzęt chcesz kupić? Może w złych miejscach pytałeś. (Aczkolwiek i tak dziwne, że nikt nie odpowiada, nawet jeśli nie ma.)
A jaki sprzęt chcesz kupić? Może w złych miejscach pytałeś. (Aczkolwiek i tak dziwne, że nikt nie odpowiada, nawet jeśli nie ma.)
A jaki sprzęt chcesz kupić? Może w złych miejscach pytałeś. (Aczkolwiek i tak dziwne, że nikt nie odpowiada, nawet jeśli nie ma.)...
Mówisz że w złych miejscach? Cholera, faktycznie Korga Legacy mogą nie mieć w centrali rybnej... Nie pomyślałem o tym :D
Sprawdziłem ofertę i mają większość tego, co chcę kupić. Tak że nie wiem o co chodzi. Może nastawiają się na grubszych klientów? A chcę kupić m.in. Goliatha VST, Hypersonika 2, Zoom H4, efekt pogłosowy, pojemnościówkę do lektorki, DT 150 itede, itepe.
Mówisz że w złych miejscach? Cholera, faktycznie Korga Legacy mogą nie mieć w centrali rybnej... Nie pomyślałem o tym :D
Sprawdziłem ofertę i mają większość tego, co chcę kupić. Tak że nie wiem o co chodzi. Może nastawiają się na grubszych klientów? A chcę kupić m.in. Goliatha VST, Hypersonika 2, Zoom H4, efekt pogłosowy, pojemnościówkę do lektorki, DT 150 itede, itepe.