Wygraliście kiedykolwiek coś?
- morpheus70
Powiem Wam, że trafiło mi sie kilka lat temu przy okazjii jakiejś ankiety w EiS wygrać bardzo małego PT :) A, tak to kilkadziesiąt trójek i kilka czwórek! Z jedną z czwórek miałem przebój w ubiegłym roku. Losowanie było 20 czerwca, więc postanowiłem wysłać totka, o którym oczywiście zapomniałem. Po kilku dniach w portfelu znalazłem wymiętolony kupon. Włączyłem laptopka, sprawdzam i ...jest czwóreczka coś ok. 160zł. więc biegnę do swojej połowicy, poinformować ją o tym fakcie! :) Ale myslę, zanim to zrobie to trochę go przeprasuję z tych zagięć! No i...przeprasowałem. Okazało się, że papier jest fototermiczny i to akurat od strony cyferek :) I tak całe 3 minuty cieszyłem się największą w życiu wygraną :))) Oczywiście byłe z tym kuponikiem w centrali Totka, ale tam odprawili mnie z ...kwitkiem :) Rada dla Wszystkich: nie prasujcie kuponów! Szczególnie tych z szóstkami, może to być bolesne! :)
pozdrawiam
pozdrawiam
Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|
Re: Wygraliście kiedykolwiek coś?
Piętnaście lat temu wypełniłem i wysłałem do niemieckiego czasopisma KEYS ankietę dla czytelników. W nagrodę wygrałem małe pudełeczko z klawiaturką 0..9, wyświetlaczykiem i wyjściem MIDI. Jego zadaniem jest podobno wysyłanie rozszerzonych numerów programów MIDI. Nigdy tego nie używałem ani nawet nie sprawdziłem. Tym niemniej miło mi było.
Jakos nie mam szcześcia do ''wygrywania nagród/pieniędzy'', moze przez to ze baaardzo rzadko, prawie nigdy nie bawie sie w konkursy/loterie...
Totolotka np, pusciłem może z 3 razy w zyciu
No właśnie - żeby wygrać, trzeba grać :)

No właśnie - żeby wygrać, trzeba grać :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
Jeśli chodzi o lotto to miałem trzy różne dwójki na jednym kuponie (razem szóstkę) ale za to nic nie płacą :( Jeśli chodzi o ankiety z nagrodami to udało mi się dwa razy na portalu e-muzyk.net na początku jego istnienia (pewnie miał jeszcze mało użytkowników).
Arek - Radzyń Podlaski
Nigdy nie grałem lotka. Nigdy też nikomu nie skreślałem cyfr. Kiedyś, w rozmowie z szefową wyszło to, że nie grałem. Ktoś podgrzał atmosferę, że taka ręka, jak moja, co nigdy nie skreślała musi być czysta, nieskażona, szczęśliwa. A że szefowa grała namiętnie to się podjarała i łaziła za mną przez kilka dni. Kiedy uświadomiła sobie, że nie jestem taki "łatwy", to wymyśliła sobie plan: jak skreślisz to się z Tobą podzielę wygraną...
Chyba nadal ma do mnie uraz, że jej nie skreśliłem.
Jeśli chodzi o wygraną: odpisałem kiedyś na pytanie do gazety Cogito i wygrałem książkę. To było jeszcze za czasów liceum ofkors.
Chociaż graczem nie jestem, prędzej grajkiem (brzmi to dość lakonicznie) to uważam się za szczęściarza. Wygrałem piękną i mądrą żonę,a to gdzie znajduję się w danym momencie też jest dla mnie loterią. Nie przywiązuję się na długo do miejsc. Tam dom mój gdzie serce moje. Za rok znów wrócę do Walii i już nie mogę się doczekać. Oczywiście z żoną.
Tak więc życie jest dla mnie loterią i póki co wyciągam niezłe losy.
Pozdrawiam
Chyba nadal ma do mnie uraz, że jej nie skreśliłem.
Jeśli chodzi o wygraną: odpisałem kiedyś na pytanie do gazety Cogito i wygrałem książkę. To było jeszcze za czasów liceum ofkors.
Chociaż graczem nie jestem, prędzej grajkiem (brzmi to dość lakonicznie) to uważam się za szczęściarza. Wygrałem piękną i mądrą żonę,a to gdzie znajduję się w danym momencie też jest dla mnie loterią. Nie przywiązuję się na długo do miejsc. Tam dom mój gdzie serce moje. Za rok znów wrócę do Walii i już nie mogę się doczekać. Oczywiście z żoną.
Tak więc życie jest dla mnie loterią i póki co wyciągam niezłe losy.
Pozdrawiam
Ja mam 100 na 100 trafień, raz brałem udział w konkursie analogia.pl i wygrałem lidera 2 - rosyjski multiefekt, ale trzeba było odpowiedzieć na dużą liczbę pytań więc nie był to typ gry losowej. inaczej bym się nie skusił.
Brałem udzial w wielu konkursach, ale w życiu wygrałem tylko małego misia CocaColi i malutki zestaw klocków Lego. O totka lepiej nie pytaj.....czasem trafiła się ...... dwójka.
...Brałem udzial w wielu konkursach, ale w życiu wygrałem tylko małego misia CocaColi i malutki zestaw klocków Lego. O totka lepiej nie pytaj.....czasem trafiła się ...... dwójka. ...
A ja wygrałem kiedyś kubek z Bisc& :) Za czasów szkolnych była kiedyś promocja, że w co którymś opakowaniu kryło się magiczne "wygrałeś", koledzy co przerwę latali do bufetu i kupowali niezliczone ilości tych batoników, bo bardzo chcieli wygrać ten kubek :D Ja nie wiedząc o całej promocji kupiłem jednego batonika i wygrałem :) Niestety raz przyniosłem kubeczek do szkoły i tyle go widziałem ;)
A ja wygrałem kiedyś kubek z Bisc& :) Za czasów szkolnych była kiedyś promocja, że w co którymś opakowaniu kryło się magiczne "wygrałeś", koledzy co przerwę latali do bufetu i kupowali niezliczone ilości tych batoników, bo bardzo chcieli wygrać ten kubek :D Ja nie wiedząc o całej promocji kupiłem jednego batonika i wygrałem :) Niestety raz przyniosłem kubeczek do szkoły i tyle go widziałem ;)
Wygrałam bilety na mecz Euro 2008 w Hanoverze, raz 100 w totka i jeszcze kombajn (drukarka,fax i ksero) Lexmarka :)
Soter Group
Suave Records
Suave Records